20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieTitularizare 2023. Pe 5 mai va fi publicată lista finală a posturilor

Titularizare 2023. Pe 5 mai va fi publicată lista finală a posturilor

Titularizare 2023. Pe 5 mai va fi publicată lista finală a posturilor pentru concursul național de titularizare, potrivit calendarului oficial. Este vorba despre posturile complete cu viabilitatea de cel puțin 4 ani, cele cu viabilitatea sub 4 ani și posturile incomplete.

Profesorii se vor înscrie la concursul de Titularizare 2023 în perioada 8-17 mai, după cum apare în calendar. Momentan, site-ul Titularizare 2023 nu poate fi accesat.

Spre deosebire de anul trecut, a fost introdusă declarația privind postul didactic de predare ocupat în etapele anterioare ale mobilității.

Titularizarea, examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală

Titularizarea este examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului.

Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro.

Citeşte şi: Tinerii din Gorj, recrutați pentru posturi de soldați profesioniști

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS