12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTinerii din Gorj, recrutați pentru posturi de soldați profesioniști

Tinerii din Gorj, recrutați pentru posturi de soldați profesioniști

Tinerii din Gorj sunt recrutați pentru posturi de soldați profesioniști. În perioada 02.05.2023 – 16.06.2023, biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj “Constantin Brâncuși” se află în plină campanie de recrutare. Tinerii dornici pot să se înscrie pe locurile scoase la concurs pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti în structurile Ministerului Apărării Naţionale.

Soldaţii şi gradaţii profesionişti constituie cel mai numeros corp de personal din armată. Acesta este destinat îndeplinirii misiunilor de execuţie specifice luptătorilor şi specialiştilor militari, în cadrul microstructurilor de tip echipă, echipaj, post de luptă sau grupă. Soldaţii şi gradaţii profesionişti participă nemijlocit la procesul de instrucţie individuală şi colectivă din cadrul unităţilor militare. De asemenea, asigură exploatarea şi întreţinerea tehnicii şi armamentului din dotare şi execută paza şi apărarea obiectivelor militare.

Centrul Militar Gorj se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 45 de ani. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul secundar superior, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale.

Înscrierea se poate face la sediul biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj. Acesta este situat în Târgu Jiu, strada Republicii, nr.13. Înscrierea se face în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.00-16.00 și marţi între orele 08.00-18.00.
La înscriere, candidatul are nevoie de documentele care atestă identitatea.
Relații suplimentare se pot obține de la numărul de telefon 0253215563.

Citeşte şi: Încep înscrierile la clasa pregătitoare 2023 – 2024

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS