23.4 C
Craiova
vineri, 7 octombrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateSchimbări mari în echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj

Schimbări mari în echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj

Schimbări mari în echipa de conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. O parte dintre inspectori părăsesc echipa şi sunt şi numiri noi . Propunerile pe funcţiile de îndrumare şi control au fost votate în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, marţi, 16 august.

Mutări şi numiri noi în echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. Una dintre schimbări este chiar la funcţiile de adjuncţi din ISJ Dolj. Inspectorul şcolar general adjunct Oana Zaharie a fost propusă pentru numirea pe funcţia de director la Casa Corpului Didactic Dolj, iar noul adjunct din echipa ISJ Dolj ar fi Aida Ionescu, care a mai ocupat funcţia şi 2019. Sunt schimbări şi pe departamente. Inspectorul şcolar Leontina Monica Sună trece de la perfecţionare la management alături de Gabriel Florian, Carmen Mihaela Popa şi Răzvan Jenaru care în prezent este profesor la Colegiul Naţional „Carol I” din Craiova. Inspector pentru perfecţionare va fi Irina Tiţoiu.


Schimbări sunt şi la inspectorii şcolari pentru resurse umane. La acest departament va rămâne în cotinuare Alina Ciucă, nou-numiţi fiind Mădălina Neaţu şi Mihaela Jianu care a fost director la Casa Corpului Didactic Dolj. Inspectori şcolari de Limba română vor fi Anca Pricină, Cristina Pretorian şi Teodora Badea.
Şi la sport este un nou inspector şcolar, Ionuţ Prohasca, pe acest post fiind în acest an şcolar Alin Vancea. De asemenea, la învăţământul profesional şi tehnic va reveni Simona Ciulu, care ocupă funcţia de director la Colegiul „Ştefan Odobleja” din Craiova.
La matematică vor fi inspectori şcolari Cristina Ungureanu şi Tatiana Cristea. O nouă numire a fost făcută şi pe funcţia de inspector şcolar pentru proiecte educaţionale care era ocupată de Ani Drăghici. Pe această funcţie a fost propus Ştefan Alexandru Liţă, director la Şcoala Terpeziţa din Dolj.
Numirile sunt valabile pentru anul şcolar 2022-2023.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS