11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieConcursul de titularizare se ține în trei centre din Craiova

Concursul de titularizare se ține în trei centre din Craiova


Miercuri, 13 iulie, va avea loc proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2022.

Proba va începe la ora 9:00, în cele 3 centre de concurs constituite la nivelul județului Dolj.
În județul Dolj sunt 91 de posturi titularizabile. Pentru susținerea acestei probe s-au înscris 825 de candidați. În anul 2021 au fost înscriși 982 de candidați și au fost 86 de posturi titularizabile.

Candidații trebuie să fie prezenți în sală cel mai târziu la ora 8:00. După primirea subiectelor, durata de redactare a lucrărilor este de 4 (patru) ore, cu posibilitatea prelungirii cu una-două ore în situațiile speciale.

Candidații vor susține proba scrisă în următoarele centre de examen:

  • CENTRUL 1: LICEUL TEORETIC „TUDOR ARGHEZI” CRAIOVA; DISCIPLINELE: învățător/institutor pentru învățământul primar/Profesor pentru învățământul primar/Educator/Institutor pentru învățământul preșcolar/Profesor pentru învățământul preșcolar(în limba română).
  • CENTRUL 2: COLEGIUL NATIONAL PEDAGOGIC „ȘTEFAN VELOVAN” CRAIOVA; DISCIPLINELE: Matematică; Fizică; Chimie; Biologie; Educație fizică și sport; Religie; Discipline tehnice; Informatică și TIC.
  • CENTRUL 3: LICEUL ENERGETIC CRAIOVA. DISCIPLINELE: Limba și literatura română; Limba latină; Limbi moderne; Limba rromani; Discipline socioumane; lstorie; Geografie; Arte; Invățământ special.

Rezultate finale pe 27 iulie

Cei mai mulți candidați sunt înscriși la:

  • Învățământ preșcolar, 195 candidați;
  • Învățământ primar, 102 candidați;
  • Educație fizică și sport, 65 candidați;
  • Matematică, 60 candidați;
  • Limba și literatura engleză, 50 candidați
  • Filosofie și logică, argumentare și comunicare, 4 candidați;
  • Religie adventistă, 1 candidat;
  • Religie ortodoxă, 1 candidat;

Primele rezultate vor fi afișate în data de 19 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj, la sediul centrelor de concurs și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 20 iulie, până la ora 12:00.
Rezultatele finale se afișează la sediul I.S.J. Dolj, la sediul centrelor de concurs și pe site-ul dedicat în data de 27 iulie.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).
Cadrul normativ care reglementează organizarea și desfășurarea concursului național de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, sesiunea 2022, precum și programele specifice pentru concurs sunt disponibile pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS