6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProfesorul Liviu Pop, Doctor Honoris Causa al Universităţii din Craiova

Profesorul Liviu Pop, Doctor Honoris Causa al Universităţii din Craiova

Universitatea din Craiova, la propunerea Facultății de Drept, i-a acordat titlul de Doctor Honoris Causa, profesorului univ. dr. Liviu Pop, membru corespondent al Academiei Române, fost decan al Facultății de Drept din cadrul Universității “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca.
Evenimentul s-a desfăşurat astăzi, în Aula Magna a Facultății de Drept.


Liviu Pop este profesor emerit al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca pentru domeniul de cercetare Drept civil – Teoria generală a obligațiilor. De-a lungul activității didactice universitare, a fost răsplătit cu distinse premii și recunoașteri, a scris peste 200 de cercetări juridice precum: manuale universitare, monografii, tratate, culegeri de studii, articole, studii, note şi comentarii publicate în reviste de prestigiu din țară și din străinătate.


Evenimentul continuă cu desfășurarea Conferinței Naționale „Dinamica drepturilor și obligațiilor civile”, o temă din aria de preocupări ale prof. Liviu Pop și aduce în prim-plan specialiști din acest domniu, dar și din domenii conexe. La conferință participă nume importante din cadrul Hexagonului Facultăților de Drept, profesori universitari, profesioniști ai dreptului, cercetători în domeniul juridic civil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS