10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCandidați din Gorj și București, la concursul pentru funcțiile de director din Dolj

Candidați din Gorj și București, la concursul pentru funcțiile de director din Dolj

Cadrele didactice care s-au înscris la cea de a doua sesiune a concursului național pentru ocuparea unei funcții de director și director adjunct din școli și grădinițe au susținut azi proba scrisă.

În Dolj, au fost scoase la concurs 58 de funcții pentru care s-au înscris 106 candidați.

Doi dintre candidații care au susținut proba scrisă în Dolj sunt din București și din Gorj. De altfel, și un profesor din Dolj a optat să susțină proba scrisă la Alba Iulia. Nu au fost candidați retrași.

”În Dolj au fost admiși pentru concursul de directori 105 candidați. Unul dintre candidați a optat să meargă să susțină concursul la Alba iulia. Și la Dolj au mai venit doi candidați, unul din Gorj și altul din București. Proba scrisă s-a desfășurat în condiții normale.

Nu avem candidați retrași. Sunt 10 absenți dintre care unul este cu COVID -19 și va susține proba scrisă într-o sesiune specială. Subiectele au fost după aceeași tipologie cu cele din prima sesiune. În centrul de concurs sunt prezenți și reprezentanții ambelor sindicate dar și reprezentantul Asociației Părinților ”, a precizat inspectorul școlar general adjunct Oana Zaharie, președintele comisiei județene de concurs.

Rezultatele se afișează azi

Proba scrisă a fost cu întrebări tip grilă și s-a desfășurat în intervalul orar 10.00-12.00.

Centrul de concurs în Dolj este la Liceul ”Traian Vuia” din Craiova. Printre candidați se află chiar și șeful Inspectoratului Școlar Județean Dolj.

Rezultatele probei scrise se publică astăzi. Corectarea lucrărilor a început la ora 12.30.

Pentru a promova proba scrisă un candidat trebuie să obțină minimum 7.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS