23.4 C
Craiova
miercuri, 10 august, 2022
Știri de ultima orăEducatieMinistrul Educației: Şcolile nu trec integral în online în niciun județ

Ministrul Educației: Şcolile nu trec integral în online în niciun județ

Școlile vor funcționa în mod normal, joi nefiind niciun județ unde rata de ocupare a paturilor destinate pacienților COVID-19 să fi depășit 75%, spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

„Conform informării primite de la Ministerul Sănătăţii, joi, 3 februarie, rata de ocupare a paturilor destinate pacienţilor COVID nu a depăşit pragul de 75% în niciun judeţ. Coroborat cu prevederile Ordinului comun Sănătate-Educaţie, nu vor trece integral în online unităţile de învăţământ din niciun judeţ”, a spus ministrul, conform Digi24.

Ministrul anunţa săptămâna trecută că există posibilitatea ca școlile și grădinițele din județul Cluj să treacă în online

Sorin Cîmpeanu anunța săptămâna trecută că există posibilitatea ca toate școlile și grădinițele din județul Cluj să treacă în sistem online, din cauza trendului ascendent privind rata de infectare. Potrivit informațiilor actualizate, niciun județ nu va avea școlile integral în online săptămâna viitoare.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 32.671 de cazuri noi de coronavirus. 111 oameni au murit.

160 de orașe din România au incidență de peste 10 la mie

160 de orașe din România au incidență de peste 10 la mie, cea mai mare fiind în orașul Otopeni, județul Ilfov, de 37,88 la mie.

Alte 505 comune au incidență de peste 10 la mie, cea mai ridicată fiind în Dumbrăvița, județul Timiș, de 56,68 la mie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS