7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieStructura anului școlar a fost modificată

Structura anului școlar a fost modificată

Anul acesta, vacanța de iarnă a elevilor va începe abia pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului, și nu pe 23 așa cum era programată inițial. Ministerul Educației a modificat structura anului școlar la începutul lunii noiembrie.

Elevii din ciclul gimnazial şi liceal vor avea vacanţă de iarnă doar în perioada 24 decembrie – 2 ianuarie, pentru a recupera vacanţa formată pe care au avut-o în această perioadă. Prin urmare, ultima zi de școală din anul 2021 va fi pe 23 decembrie, conform Stirile Pro Tv.

Preșcolarii și elevii din clasele primare vor avea mai multe zile de vacanță. Aceștia vor reveni la ore abia pe 9 ianuarie 2022.

Perioada vacanței de iarnă a elevilor:

Vineri, 24 decembrie 2021 — duminică, 2 ianuarie 2022, pentru clasele din învățământul gimnazial, liceal, profesional și postliceal;

Vineri, 24 decembrie 2021 — duminică, 9 ianuarie 2022, pentru grupele/clasele din învățământul preșcolar și primar.

Prima şi a doua zi de Crăciun (zilele de 25 și 26 decembrie) vor pica în weekend. La fel se întâmplă și cu Revelionul, care anul acesta va fi într-o zi de sâmbătă. Astfel că nu sunt prevăzute zile libere legale pentru angajați de sărbători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS