23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎn Dolj au ajuns peste 4.000 de tablete pentru elevi

În Dolj au ajuns peste 4.000 de tablete pentru elevi

Inspectoratul Școlar Județean Dolj a primit o parte dintre tabletele necesare elevilor pentru a participa la lecțiile online. Inspectorii școlari spun că aceste dispozitive au fost distribuite până acum doar la școli din mediul rural.

”Au fost primite aproximativ 4.000 de tablete până în momentul de față. Tabletele au venit în trei tanșe și au fost direcționate doar spre unitățile școlare din mediul rural. Toate dispozitivele sunt conectate la internet pentru ca elevii să poată participa la lecțiile online. La unitățile care au avut cereri foarte multe au fost distribuite doar o parte dintre tablete. Vom mai primi însă asttfel de dispozitive și în perioada următoare, pentru că în total sunt solicitate peste 8.000 de tablete pentru unitățile școlare din județul Dolj”, a precizat inspectorul școlar general adjunct, Alexandru Gîdăr.

Tabletele pentru elevi au fost distribuite în mediul rural

Din datele ISJ Dolj, în mediul rural tabletele și în localitățile în care elevii nu aveau dispozitive.

”Sunt foarte multe localități în care au fost distribuite tabletele pentru elevi. Printre acestea menționăm Mischii, Băilești- Școala Amza Pellea, Perișor, Întorsura, Lipovu, Maglavit, Coțofenii din Dos, Coțofenii din Față, Drănic, Braloștița, Apele Vii, Bratovoiești, Bucovăț, Drănic, Fărcaș, Galicea Mare”, a precizat inspectorul școlar Nicoleta Lițoiu, purtător de cuvânt în cadrul ISJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS