10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCentrul de Excelenţă Dolj selectează elevi

Centrul de Excelenţă Dolj selectează elevi

Centrul de Excelenţă Dolj selectează elevi capabili de performanţă pentru pregătire suplimentară. Pentru acest an şcolar, înscrierile se vor desfăşura până pe 7 octombrie. Documentele se depun on-line. Elevii vor susţine şi o evaluare.

Misiunea Centrului Judeţean de Excelenţă este de a promova şi sprijini dezvoltarea elevilor capabili de performanţă, în toate domeniile, de a forma un nucleu educaţional orientat către dezvoltarea capacităţilor individuale la nivel maximal. Pentru anul școlar 2020-2021, în Dolj se fac selecţii la Matematică pentru elevi din cl.asele IV-XII, Fizică – clasele VII-XII, Fizică aplicată în astronomie – clasele V-XII, Chimie – clasele VIII-XII, Biologie – clasele VII, IX-XII şi Informatică – clasele VI-VIII, X-XII.

Înscrierile au început pe 18 septembrie şi se vor desfăşura până pe data data de 7 octombrie. PE 8 octombrie se va afişa lista candidaţilor admişi fără testare şi a celor care susţin proba de verificare a cunoştinţelor pe site-ul www.cjexdolj.ro.

Tot pe 8 octombrie se va afişa şi planificarea susţinerii probelor scrise pe site-ul www.cjexdolj.ro. Elevii vor susţine probele în perioada 10-17 octombrie. În 48 ore de la sustinerea probei se anunţă rezultatele concursului şi se afişează orarul de depunere a contestaţilor. Cursurile de pregătire suplimentară vor debuta pe 24 octombrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS