16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajEuromobila s-a deschis în Craiova

Euromobila s-a deschis în Craiova

Euromobila, magazinul de mobilier fabricat în România care îţi poate transforma casa în căminul la care ai visat, s-a deschis astăzi, la Craiova. Inaugurarea magazinului de la Craiova vine cu o surpriză pentru clienţi. Timp de 5 zile, în perioada 1-5 noiembrie, orice achiziţie din magazinul Euromobila beneficiază de rambursarea TVA-ului. În plus, pe site-ul magazinului există mereu multe produse cu preţuri promoţionale.

Clienţii pot găsi în magazinul din Craiova canapele, paturi, mobilă, saltele, corpuri de iluminat – tot ceea ce este necesar pentru a-şi transforma locuinţa. Euromobila pune un accent deosebit pe crearea canapelelor. Aşadar, dacă îţi doreşti o canapea elegantă, modernă și confortabilă, vino la Euromobila unde vei găsi o gamă nouă şi variată de stofe şi oferte.

Euromobila mizează pe mobilierul care aduce echilibru estetic şi funcţional oricărui ambient. Gama largă de produse puse la dispoziţia clienţilor le oferă acestora posiblitatea să îşi creeze designul dorit în orice tip de interior. Magazinul din Craiova, situat pe Calea Severinului Nr. 145, este al şaptelea deschis în România. Euromobila a fost fondat în 2001, iar fabrica de producţie se află în Giurgiu. Aceasta are o suprafaţă totală de 8.000 mp, fiind una dintre cele mai mari din România.

Citeşte şi: Metode eficiente de a combate burnout-ul și procrastinarea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS