5.1 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMaxi Pet deschide al doilea magazin în Craiova

Maxi Pet deschide al doilea magazin în Craiova

O paradă de bunătăţi pentru animăluţele de companie. Maxi Pet deschide al doilea magazin în Craiova!

Deschis 7 zile din 7. Animăluţele de companie sunt binevenite în magazin. Aplicaţie dedicată. Parcare gratuită. Sfaturi de nutriţie gratuite.

Creștem bucuria părinților de animăluțe de companie din Craiova, deoarece Maxi Pet, hipermarketul preferat al prietenilor necuvântători deschide cel de-al doilea magazin din oraș. Așadar, cu pasiune pentru animăluțe și dedicare în a le oferi sfaturile de îngrijire de care au nevoie, Maxi Pet aduce mai aproape de tine un magazin specializat și un univers dedicat, în totalitate, bunăstării și sănătății animăluțelor.

Maxi Pet Promenada Craiova își deschide porțile, joi, în incinta Centrului Comercial Promenada Craiova, în Calea Severinului nr. 61.

400 m2 plini cu bunătăți și surprize pentru animăluțele de companie, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 produse la îndemâna părinților de animăluțe de companie.

În plus, pentru a celebra deschiderea noului magazin, ți-am pregătit o serie de oferte speciale și surprize de care te vei putea bucura alături de animăluțul tău. Acestea includ reduceri atractive, cadouri și chiar momente speciale de dresaj.

Maxi Pet – îți aduce surprize și promoții speciale

Între 5 – 7 octombrie, la marea deschidere Maxi Pet Promenada Craiova te așteptăm cu tot soiul de cadouri și surprize! Pentru început, te bucuri de promoția inaugurală de 15% REDUCERE la toate produsele din magazin, exceptându-le pe cele din punctul farmaceutic veterinar!

Apoi, următoarea surpiză pe care o pregătim special pentru tine este Maxi Roata Norocului. Pentru prima dată în Craiova, pe parcursul celor trei zile, în diverse intervale orare, vei putea învârti Maxi Roata Norocului și câștiga unul dintre cele șase premii puse în joc!

Maxi Pet – investim în educație

Mai mult, joi, vineri și sâmbătă te invităm la trei workshop-uri dedicate cățeilor susținute de reprezentanții Centrului Național de Educare Canină. În cadrul acestora, blănosul tău va deprinde câteva dintre principiile de bază ale dresajului canin modern și mersul corect în lesă.

Cele trei workshop-uri vor avea loc în interiorul magazinul Maxi Pet Promenada Craiova,blănosul tău beneficiind de ele GRATUIT.

Maxi Pet – hipermarket şi punct farmaceutic veterinar pentru animăluțele de companie

Convinși că animăluțul tău merită tot ce este mai bun, îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie într-un singur loc. Maxi Pet nseamnă varietate în materie de hrană, jucării distractive, recompense, accesorii cu dichis și, de asemenea, punct farmaceutic veterinar. Acesta acoperă nevoile dietetice sau medicale ale animalelor de companie, iar, personalul dedicat îți stă oricând la dispoziție cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie.

Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!

Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil smart dotat cu sistem de operare Android sau iOS!Este ușor de descărcat, înregistrat și îți va permite să activezi oferte și cupoane de reduceri destinate, în mod special, animăluțului tău. Pentru achizițiile făcute în magazinele fizice Maxi Pet, scanând cardul digital din aplicație, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor aduce reduceri și bonusuri.

Experiența Maxi Pet este una centrată pe relația proprietarilor cu animăluțele. Astfel, întreaga activitate și toate demersurile noastre sunt specializate întru atingerea bunăstării și sănătății animăluțelor de companie. Ne dedicăm total în a-ți oferi alături de produse și servicii de cea mai bună calitate, o experiență digitală convenabilă, în pas cu nevoile tale.

Pentru mai multe noutăți și surprize, intră pe Facebook, Instagram și Tik Tok, și urmărește handle-ul @maxipetromania.

Citeşte şi: Sofia Bistro: De 18 ani, aceeaşi dragoste şi pasiune pentru gust

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS