21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaDebut slab pentru ultimul film The Expendables

Debut slab pentru ultimul film The Expendables

Expend4bles nu a avut debutul scontat la box office de echipa de producție. Thrillerul care îi are în distribuție pe Sylvester Stallone și Jason Statham a debutat pe locul doi la box office-ul nord-american.

Încasările acestuia s-au ridicat la doar 8.3 milioane de dolari, aproape de două ori mai puțin față de estimările echipei de producție. Așteptările erau de aproximativ 15 milioane de dolari, după debutul în 3.400 de cinematografe nord-americane.

Totuși, filmul nu a confirmat așteptările și a avut debutul cel mai slab din toată seria. În 2010, filmul original The Expendables a avut încasări de 34.8 milioane de dolari la debut. Următorul a ajuns la 28.5 milioane de dolari, în timp ce ultima producție, lansată în 2014, a generat vânzări de bilete de 15.8 milioane de dolari.

Expend4bles a fost întrecut la box office de The Nun 2, care a strâns din vânzarea biletelor 8.4 milioane de dolari în al treilea weekend de difuzare. Se poate spune că weekend-ul de debut nu a fost bine ales, fiind cel mai slab din 2023 pentru toată industria cinematografică, conform datelor oficiale disponibile.

Filmul Expend4bles a fost lansat pe 22 septembrie în SUA, iar până în prezent încasările totale au trecut de 32 de milioane de dolari. Bugetul producției a fost de 100 de milioane de dolari.

Din distribuția Expend4bles fac parte actori ca Jason Statham, Sylvester Stallone, 50 Cent, Megan Fox, Dolph Lundgren, Randy Couture și Andy Garcia.

Precedentul film al seriei a apărut în 2014, însă a avut încasări slabe la box office, tocmai acesta fiind și motivul pentru care a trecut aproape un deceniu până la lansarea unei noi producții. Filmările au început în septembrie 2021, în Londra, Bulgaria și Grecia și s-au încheiat în decembrie același an.

Este ultima apariție a lui Stallone în franciză

Aceasta va fi ultima apariție pe care actorul Sylvester Stallone o are în franciza The Expendables. În următorul film, în condițiile în care sunt semnale clare că va mai fi produs cel puțin unul, rolul principal îi va reveni lui Jason Statham. De fapt, recenziile filmului cu numărul 4 al seriei au fost mixte, dar l-au lăudat pe Statham pentru prestația avută.

Pentru a face o tranziție lină, Stallone a avut mult mai puține minute în Expend4bles în comparație cu precedentele producții. Acest lucru a fost curios pentru mulți oameni, în condițiile în care actorul a părut că are un rol principal din trailer.

„E ceva ciudat să nu îl avem alături de noi atât de mult. Dar povestea este poveste și trebuie respectată. Am dat tot ce am avut mai bun, dar cele mai bune zile erau cele în care era și el pe platou”, a spus Jason Statham.

Jocuri The Expendables

Dacă ultimul film The Expendables nu s-a bucurat de un succes răsunător la debut, nu același lucru poate fi spus și despre jocurile inspirate din aceste producții. Cel mai popular joc video este The Expendables 2 Video Game, care a avut vânzări consistente și aprecieri din partea utilizatorilor, fiind disponibil pe mai multe platforme de succes.

Avem un joc popular și în categoria de pacanele online (18+): The Expendables Megaways. Creat de compania Stakelogic, slotul îi aduce la lumină pe protagoniștii din film, care sunt simboluri în acest joc, alături de muniție și materiale explozive. Jocul are o matrice cu 6 coloane și până la 7 rânduri și 117.649 de linii de plată. Este un slot distractiv disponibil atât demo, cât și cu mize reale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS