20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCJ Gorj a depus la AFM primul dosar din țară pentru achiziția de microbuze electrice

CJ Gorj a depus la AFM primul dosar din țară pentru achiziția de microbuze electrice

Consiliul Județean Gorj a depus dosarul înregistrat cu numărul de ordine 1, pentru proiectul „Transport durabil pentru elevii județului Gorj”. în cadrul sesiunii de depunere a dosarelor de finanțare pentru microbuze electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat, finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu.

În cadrul proiectului „Transport durabil pentru elevii județului Gorj”, sunt propuse a se finanța un număr de 11 microbuze electrice din tot atâtea unități administrativ teritoriale de pe raza județului Gorj, care vor beneficia de alocarea financiară necesară achiziționării unui microbuz electric de 16+1 locuri.

Cele 11 unități administrativ teritoriale de pe raza județului Gorj au fost selectate având în vedere criteriul „număr elevi navetiști”, iar suma maximă eligibilă ce poate fi contractată în cadrul Programului lansat de Administrația Fondului pentru Mediu, este de 15.143.289,80 lei (inclusiv TVA).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS