8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajÎncheiere proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC DAC GRUP-COM SRL”

Încheiere proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC DAC GRUP-COM SRL”

DAC GRUP-COM SRL, cu sediul în Municipiul Slatina, Str. George Poboran, Nr. 16, județul Olt, cod poștal 230083, anunță încheierea proiectului „DEZVOLTAREA FIRMEI SC DAC GRUP-COM SRL”, cod SMIS 133280, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Data începerii proiectului: 01.05.2019 (dată semnare contract de finanțare: 03.08.2020).
Data finalizării proiectului: 30.04.2022.
Valoarea totală a proiectului a fost de 567.337,69 lei, din care asistență financiară nerambursabilă a fost de 453.870,15 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 385.789,63 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 68.080,52 lei).
Proiectul s-a implementat în Municipiul Slatina, Str. George Poboran, Nr. 16, județul Olt.

Obiectivul general al proiectului

Obiectivul general al proiectului „DEZVOLTAREA FIRMEI SC DAC GRUP-COM SRL” l-a constituit extinderea capacității unei unități existente, prin dotarea unui spațiu existent cu echipamentele necesare creșterii volumului de servicii în domeniul spalatoriilor auto şi creșterea competitivității economice a firmei prin asimilarea progresului tehnologic şi gestionarea în mod eficient a resurselor, în contextul actual al dezvoltării durabile şi în acord cu tendințele europene.

Obiectivele specifice ale proiectului
1. Achiziţia de bunuri si servicii, şi anume:
– Stație de spălare cu 4 piste – 1 buc.
– Bancomat schimbător fise – 1 buc.
– Aspirator – 1 buc.
– Chiuvetă self service – 1 buc.
– Panouri solare – 3 buc.
– Servicii de consultanţă scriere proiect – 1 buc.
– Servicii de consultanţă management proiect – 1 buc.
– Informare si publicitate – 1 buc. (comunicat de presă derulare şi încheiere proiect, placa permanentă, autocolante, afiş A2)
2. Creşterea numărului de angajaţi
Investiţia a prevăzut creşterea numărului mediu de salariaţi cu 5 persoane ca urmare a realizării investiţiei şi menţinerea acestei creşteri pe întreaga perioadă de monitorizare a proiectului (3 ani după efectuarea plăţii finale în cadrul proiectului).
O persoană din cele cinci angajate în cadrul proiectului face parte dintr-o categorie defavorizată.

Proiectul implementat de către DAC GRUP-COM SRL are următoarele rezultate: achiziția unei stații de spălare cu 4 piste, a unui bancomat schimbător fise, un aspirator, o chiuvetă self service și trei panouri solare, achiziția de servicii de consultanță și informare și publicitate, precum și crearea de 5 noi locuri de muncă.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităților de noi locuri de muncă prin achizițiile făcute; dezvoltarea durabilă a zonei; implementarea tehnologiilor competitive pentru o inginerie nouă în domeniul spălătoriilor auto; asigură pe termen lung o creștere economică durabilă din punct de vedere al mediului.

DAC GRUP-COM SRL
Date de contact:
Persoana de contact: Chirimbu Angel-Delano – Administrator
Telefon: 0722234560
Email: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS