9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCum să devii mai bun la pariuri sportive

Cum să devii mai bun la pariuri sportive

Niciodată nu vei putea atinge un procentaj de 100% în ceea ce privește câștigurile realizate din pariurile sportive, dar poți încerca din toate puterile să ajungi cât mai aproape de acel procent. În articolul prezentat astăzi chiar asta vom face, îți vom spune cum să devii un parior mai bun aplicând strategii simple ce țin mai mult de comportamentul tău psihologic și nu de secrete ascunse ale pariurilor. Să începem!

Acceptă pierderile!

În niciun joc de cazino sau de pariuri nu există strategii secrete, ponturi pariuri oferite de oameni contra cost și absolut orice joc va avea și runde sau perioade în care vei pierde pariuri, bani sau bilete. Știind acest lucru, trebuie să nu îți pierzi calmul atunci când ești în momentul unei serii de pariuri pierdute sau nu ești pe profit. Un studiu arată că pentru a fi pe profit pe termen lung, un parior trebuie să câștige peste 52% dintre biletele pe care le plasează. Practic, ai voie să pierzi unul din două bilete.

Această rată ar trebui să te ajute în momentul în care ai pierdut un bilet sau un pariu sportiv, chiar dacă erai foarte aproape. Strategia ta ar trebui să fie consistentă, să judeci mereu meciurile și să fii pregătit. Chiar și cei mai renumiți pariori din lume au o rată de pierdere de 45%.  Nu vei putea să duci strategia ta la nivelul următor dacă pierderile îți vor schimba mereu starea de concentrare.

Concentrează-te pe valoare

Cât de mult valorează pentru tine câștigurile și cât de mult te bazezi pe pariurile sportive pentru a te simți mulțumit? Valoarea banilor este mult mai importantă decât bettingul iresponsabil. Dacă finanțele tale personale sunt de nivel mic spre mediu, ar trebui ca și banii investiți în pariuri să nu fie foarte mari. Dacă vei folosi mai mulți bani pentru pariurile sportive decât produci, ar trebui să echilibrezi asta din punct de vedere financiar.

Poate că trebuie să reduci din alt buget și să nu mai ai cheltuieli la fel de mari pentru alte lucruri personale care nu sunt obligatorii pe parcursul unei luni. Dacă îți place foarte mult să pariezi la meciuri, încearcă să cheltui mai puțini bani pe jocurile video, pe mofturi de divertisment, pe filme sau pe orice activitate o consideri tu divertisment. Nu lăsa pariurile să intervină între tine și suma de bani pe care ești confortabil să o cheltui.

Sfatul nostru la această categorie este să nu mai investești bani în sporturile și tipurile de pariu care nu aduc profit înapoi. Chiar dacă îți place să joci la goluri și ți se pare mai simplu să folosești pronosticuri legate de totalul de goluri, dar acest lucru nu răsplătește efortul, încearcă să micșorezi sumele pariate astfel.

Învață când să te retragi

Nu doar să înveți când să te retragi, dar trebuie să fii și conștient că retragerea nu este sfârșitul lumii și că vei putea reveni la partidele de pariuri a doua zi. Acest obicei de a te retrage la timp va face mai mult bine pentru tine decât orice altă strategie sau truc auzit printre pariorii de la colțul blocului. Dar cum poți învăța asta? Pentru început, pune o limită bugetului lunar pe care îl folosești la casele de pariuri. Dacă limita se află la 100 RON pe zi, în momentul în care ești în pierdere cu 100 RON, ar trebui să te oprești chiar dacă ai doar 10 minute de când ai început. Această practică te va învăța și că pariurile mari aduc cu ele și riscuri mari.

Dacă pierderea are o limită, la fel trebuie procedat și cu suma câștigurilor. Setează un obiectiv pentru fiecare sesiune de pariuri sportive, iar în momentul în care obiectivul a fost atins, oprește-te. Imaginează-ți că dacă obiectivul tău este să câștigi 100 RON pe zi, cu 20 de zile câștigătoare și cu 10 pierdute, vei fi pe profit cu 1000 RON, dar acest lucru este posibil numai dacă știi când să te retragi.

Cumpără cele mai bune cărți în domeniu

Dacă încerci să devii un pariori mai bun, probabil că știi deja cum se desfășoară toate lucrurile. Nu asculta de specialiștii care apar în mediul online, au doar câteva mii de urmăritori și vând cursuri de gambling foarte scumpe. Fă o mică cercetare și caută care sunt cărțile scoase de specialiști care au multă experiență în domeniu.

Vei găsi acolo sfaturi asemănătoare cu cele pe care ți le oferim și noi aici, doar că vei avea un context în care au fost și aplicate de oameni care au vorbit apoi despre ceea ce au observat, în cartea lor.

Nu paria cu inima!

Cel mai mare și de efect sfat al acestui articol este atașamentul emoțional pentru pariurile sportive. Cu cât vei pune mai mult suflet în pariurile tale, cu atât vei fi mai dezamăgit de pierderi, dar și câștigurile îți vor oferi mai multă încredere decât ar trebui.

Deciziile care nu sunt luate cu inima ci ar trebui luate cu mintea limpede și la rece. Mai mult decât atât, nu paria pe echipa favorită doar pentru că ții mult la evoluția acesteia în campionat. Judecă toate echipele și ia deciziile în mode egal indiferent de cât de mult îți dorești ca echipa respectivă să câștige.

Concluzie

Fiecare dintre procedurile explicate în acest articol va îmbunătăți foarte mult modul în care pariezi chiar și dacă aplici una dintre cele menționate mai sus. Dacă alegi să profiți de fiecare sfat oferit de noi, vei duce calitatea pariurilor sportive la următorul nivel. Până data viitoare, nu uita să pariezi cu măsură și cu mintea limpede!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS