-0.9 C
Craiova
marți, 19 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Comunicat de presă - Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC LUSH TRANS LOGISTICS S.R.L”

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC LUSH TRANS LOGISTICS S.R.L”

LUSH TRANS LOGISTICS SRL, cu sediul în Municipiul București, Str. Sibiel,Nr. 3, Sector 4, Camera 3, Bloc E, Scara A, Etaj 1, Ap. 8,cod poștal 040437, derulează, începând cu data de 06.11.2020, proiectul „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC LUSH TRANS LOGISTICS S.R.L”, cod SMIS 134630, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.117.286,24 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 751.116,81 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 638.449,27 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 112.667,54lei).

Data începerii și finalizării proiectului: 01.08.2019 și data 30.11.2021.

Proiectul se implementează în Municipiul Craiova, Sat Șimnicu de Jos, Tarlaua 64, Parcela 33, Județul Dolj. Obiectivul general al proiectului „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC LUSH TRANS LOGISTICS S.R.L” îl constituie crearea unei unități noi prin dotarea unui spațiu nou cu utilaje necesare pentru desfășurarea unei noi activități, aceea de pregătire a terenului (CAEN 4312 –Lucrări de pregătire a terenului) și îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Naționala pentru Competitivitate.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt reprezentate de achiziția de bunuri și servicii, precum și creșterea numărului de angajați cu încă 3 persoane.

LUSH TRANS LOGISTICS S.R.L.
Date de contact: Persoana de contact: Liviu-Constantin Bîrjovianu – Administrator
Telefon: 0764807217
Email: birjovianu.liviu@yahoo.com

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Medici din Wuhan susțin că li s-a cerut să...

Medici chinezi din Wuhan filmați sub acoperire au declarat...

ȘTIRI GdS

Majoritatea firmelor din România majorează salariul minim de la...

Nouă din zece firme (87%) ce activează în România vor creşte salariul minim începând cu data de 1 ianuarie, nu de la jumătatea aceleiaşi...

Anunț lansare proiect: „GRANT”

SC CRESCENDO SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”Grant”, proiect  nr RUE 220, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin...

Cosmin Vasile: Aeroportul Craiova rămâne printre obiectivele investiționale importante...

Cosmin Vasile: Aeroportul Internațional Craiova rămâne printre obiectivele investiționale importante ale Consiliului Județean Dolj.

A crescut salariul minim. Care este impactul în economie

Suma brută cu care a crescut salariul minim este de 70 de lei pe lună. Câștigul net efectiv pentru salariați este de 40 de lei. Însă, atenție! Majorarea nu a intrat în vigoare de la 1 ianuarie. Detalii în articol.

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A...

LUSH TRANS LOGISTICS SRL, cu sediul în Municipiul București, Str. Sibiel,Nr. 3, Sector 4, Camera 3, Bloc E, Scara A, Etaj 1, Ap. 8,cod...

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A...

LIR GROUP INVESTMENTS SRL, cu sediul în Municipiul București, Șoseaua Vitan Bârzești, Nr. 7D-7E, Corp A, Etaj 8, Ap. 34, cod postal 042121, derulează,...