23.4 C
Craiova
luni, 8 august, 2022
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPunctul de trecere a frontierei din Bechet, reparat cu fonduri de la CJ Dolj

Punctul de trecere a frontierei din Bechet, reparat cu fonduri de la CJ Dolj

Punctul de trecere a frontierei (PTF) din orașul Bechet a suferit o serie de reparații curente care au schimbat fața clădirii în care își desfășoară activitatea Poliția de Frontieră și Direcția Vamală.

Zilele trecute, lucrările au fost recepționate, investiția fiind făcută cu fonduri de la Consiliul Județean (CJ) Dolj – 130.000 de euro. De altfel, președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a participat, alături de administratorul public al județului, Cosmin Durle, la recepționarea reparațiilor derulate la imobilul în care află PTF Bechet.

Lucrările au inclus intervenții ample la nivelul acoperișului, refacerea tencuielilor interioare și exterioare, înlocuirea tâmplăriei sau modernizarea instalațiilor electrice și sanitare.

Cosmin Vasile: „Punctul de trecere din Bechet rămâne unul intens tranzitat“

Ne-am dorit și iată că am reușit să contribuim la îmbunătățirea condițiilor în care își desfășoară activitatea structurile a două instituții importante, Poliția de Frontieră și Direcția Vamală. Sunt peste 130.000 de euro alocați de Consiliul Județean Dolj pentru ceea ce, în definitiv, însemnă modernizarea acestei clădiri. Intervenția asupra imobilului era cu atât mai necesară cu cât, așa cum ne indică și datele de trafic, punctul de trecere a frontierei din Bechet rămâne unul intens tranzitat. Spre exemplu, doar în ultimul weekend, pe aici au traversat granița aproape 500 de camioane și tiruri“, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Lucrările de reparații efectuate la punctul de trecere a frontierei din orașul Bechet au fost recepționate în aceste zile. Investiția de 130.000 de euro a fost realizată cu fonduri de la Consiliul Județean Dolj.
Lucrările de reparații efectuate la punctul de trecere a frontierei din orașul Bechet au fost recepționate în aceste zile. Investiția de 130.000 de euro a fost realizată cu fonduri de la Consiliul Județean Dolj.

Contractul „Reparaţii curente clădire punct de trecere frontieră Bechet“, cu o valoare totală de 645.003,75 lei, inclusiv TVA, a fost derulat cu finanțare asigurată integral din bugetul propriu al CJ Dolj. Licitația a fost lansată în luna aprilie, cu o valoare estimată a contractului de 584.512,55 lei (fără TVA). Lucrurile s-au mișcat repede, iar imobilul a căpătat acum un aspect modern.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS