17 C
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presă - Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILA A FIRMEI COSTINELAIMPEX SRL”

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILA A FIRMEI COSTINELAIMPEX SRL”

COSTINELAIMPEXSRL, cu sediul în Municipiul Râmnicu Vâlcea, Str. Henri Coanda, Nr. 13, Bl. R7, Sc. A, Et. 1, Ap. 4, județul Vâlcea, cod postal 240224, derulează, începând cu data de 29.10.2020, proiectul „DEZVOLTAREA DURABILA A FIRMEI SC COSTINELAIMPEXSRL”, cod SMIS 133934,în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.369.025,62 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 920.353,36 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 782.300,35 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 138.053,01 lei).

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.05.2019 și data 31.08.2021.

Proiectul se implementează în Municipiul Râmnicu Vâlcea, Str. Râureni, Nr.59, Județ Vâlcea.Obiectivul general al proiectului „DEZVOLTAREA DURABILA A FIRMEI SC COSTINELAIMPEX SRL” îl constituie crearea unei unități noi,prin dotarea unui spațiu nou cu utilajul necesarpentru desfașurarea activitățiide pregătire a terenului (CAEN4312–Lucrări de pregătire aterenului) și îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri,însectoarele competitive identificate în Strategia Națională pentru Competitivitate.Obiectivele specifice ale proiectului sunt reprezentate de achiziția de echipamente și servicii, precum și creșterea numărului de angajați cu încă 5 persoane.

COSTINELAIMPEX SRL – Date de contact
Persoana de contact: Dena Florin-Administrator