10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajFlorinel Stancu (PRO România): „Dragi primari, nu vă lăsați umiliți. Nu vă temeți! Lăsați oamenii să voteze așa cum cred și simt ei că este mai bine”

Florinel Stancu (PRO România): „Dragi primari, nu vă lăsați umiliți. Nu vă temeți! Lăsați oamenii să voteze așa cum cred și simt ei că este mai bine”

Candidatul Partidului PRO România, Florinel Stancu, îndeamnă primarii de la PSD și PNL să lase oamenii să voteze așa cum cred și simt ei că este mai bine. Să nu se lase umiliți, amenințați și forțați de șefii lor că să aducă voturi pe 6 decembrie.

Stancu susține că va sprijini fiecare primar care lucrează pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare, indiferent de culoarea politică.

„Dragi primari din județul Dolj, vă promit că voi lucra alături de voi pentru oameni!

Regret foarte mult că sunteți șantajați, amenințați și forțați să aduceți voturi pentru PNL sau PSD.

Nu vă lăsați umiliți. Nu vă temeți! Lăsați oamenii să voteze așa cum cred și simt ei că este mai bine.

După 6 decembrie criza pandemică va mai dura cel puțin un an, cea economică 2 sau 3 ani, iar problemele se vor acutiza. Noi trebuie să ne concentrăm pe problemele prezentului și pe planurile de viitor. Trebuie să ne îndeplinim promisiunile pe care le-am făcut în campanie, să dezvoltăm comunele și orașele Doljului nostru drag. Numai că acest lucru va fi imposibil cu o guvernare care, conform declarațiilor celor de la BNR, ne pregătește măsuri dure de austeritate: reducerea finanțării pentru UAT-uri, reducerea salariilor, creșterea TVA, concedieri și înghețarea angajărilor. Noi toți avem nevoie de un Parlament, de un Premier și un Cabinet de Miniștri care să scoată țara din criză prin proiecte și investiții în oameni, în IMM-uri, în UAT-uri, în infrastructura care ne lipsește, în educația și sănătatea românilor. 

Promisiunile candidatului

Vă promit că în calitate de deputat voi lucra alături de voi toți, indiferent din ce partid faceți parte, pentru o viață mai bună a românilor.

Vă promit că:

✅Voi respecta independența UAT-urilor din Dolj.

✅Voi fi avocatul dumneavoastră pentru alocarea corectă a resurselor bugetului pentru finanțarea proiectelor și voi munci pentru atragerea fondurilor europene pentru obiectivele comunelor județului.

✅Voi fi de partea dumneavoastră pentru un nou Program de Dezvoltare Locală.

Pentru salvarea comunităților noastre e nevoie de două lucruri – crearea locurilor de muncă și îmbunătățirea condițiilor de trai. Eu voi susține fiecare primar care lucrează pentru atingerea acestor obiective, indiferent de culoarea politică a acestuia.

Independența politică, independența financiară și accesul la resurse pentru proiecte comunitare – acestea sunt angajamentele pe care mi le asum în calitate de deputat al Doljului.

Voi lucra alături de primari pentru oameni așa cum am făcut-o și în mandatul 2016 – 2020.

Pe români îi invit să vină pe 6 Decembrie la vot și să voteze PROMisiunile noastre pentru ieșirea din Criză (Venit Minim de Criză – Sprijin pentru firmele românești – redeschiderea școlilor – testare națională Covid 19 – demnitate și stabilitate pentru militari).  

Îi îndemn să creadă în capacitatea lui Victor Ponta de a scoate România din Criză – cum a facut-o în 2012!”

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA – ORGANIZATIA JUDETEANA DOLJ,  realizat de Media Sud Europa SA CMF 11200008

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS