2.8 C
Craiova
joi, 28 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Publireportaj Florinel Stancu (PRO România): „Dragi primari, nu vă lăsați umiliți. Nu vă temeți! Lăsați oamenii să voteze așa cum cred și simt ei că este mai bine”

Florinel Stancu (PRO România): „Dragi primari, nu vă lăsați umiliți. Nu vă temeți! Lăsați oamenii să voteze așa cum cred și simt ei că este mai bine”

Candidatul Partidului PRO România, Florinel Stancu, îndeamnă primarii de la PSD și PNL să lase oamenii să voteze așa cum cred și simt ei că este mai bine. Să nu se lase umiliți, amenințați și forțați de șefii lor că să aducă voturi pe 6 decembrie.

Stancu susține că va sprijini fiecare primar care lucrează pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare, indiferent de culoarea politică.

„Dragi primari din județul Dolj, vă promit că voi lucra alături de voi pentru oameni!

Regret foarte mult că sunteți șantajați, amenințați și forțați să aduceți voturi pentru PNL sau PSD.

Nu vă lăsați umiliți. Nu vă temeți! Lăsați oamenii să voteze așa cum cred și simt ei că este mai bine.

După 6 decembrie criza pandemică va mai dura cel puțin un an, cea economică 2 sau 3 ani, iar problemele se vor acutiza. Noi trebuie să ne concentrăm pe problemele prezentului și pe planurile de viitor. Trebuie să ne îndeplinim promisiunile pe care le-am făcut în campanie, să dezvoltăm comunele și orașele Doljului nostru drag. Numai că acest lucru va fi imposibil cu o guvernare care, conform declarațiilor celor de la BNR, ne pregătește măsuri dure de austeritate: reducerea finanțării pentru UAT-uri, reducerea salariilor, creșterea TVA, concedieri și înghețarea angajărilor. Noi toți avem nevoie de un Parlament, de un Premier și un Cabinet de Miniștri care să scoată țara din criză prin proiecte și investiții în oameni, în IMM-uri, în UAT-uri, în infrastructura care ne lipsește, în educația și sănătatea românilor. 

Promisiunile candidatului

Vă promit că în calitate de deputat voi lucra alături de voi toți, indiferent din ce partid faceți parte, pentru o viață mai bună a românilor.

Vă promit că:

✅Voi respecta independența UAT-urilor din Dolj.

✅Voi fi avocatul dumneavoastră pentru alocarea corectă a resurselor bugetului pentru finanțarea proiectelor și voi munci pentru atragerea fondurilor europene pentru obiectivele comunelor județului.

✅Voi fi de partea dumneavoastră pentru un nou Program de Dezvoltare Locală.

Pentru salvarea comunităților noastre e nevoie de două lucruri – crearea locurilor de muncă și îmbunătățirea condițiilor de trai. Eu voi susține fiecare primar care lucrează pentru atingerea acestor obiective, indiferent de culoarea politică a acestuia.

Independența politică, independența financiară și accesul la resurse pentru proiecte comunitare – acestea sunt angajamentele pe care mi le asum în calitate de deputat al Doljului.

Voi lucra alături de primari pentru oameni așa cum am făcut-o și în mandatul 2016 – 2020.

Pe români îi invit să vină pe 6 Decembrie la vot și să voteze PROMisiunile noastre pentru ieșirea din Criză (Venit Minim de Criză – Sprijin pentru firmele românești – redeschiderea școlilor – testare națională Covid 19 – demnitate și stabilitate pentru militari).  

Îi îndemn să creadă în capacitatea lui Victor Ponta de a scoate România din Criză – cum a facut-o în 2012!”

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA – ORGANIZATIA JUDETEANA DOLJ,  realizat de Media Sud Europa SA CMF 11200008

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Risc mare de avalanşe în Munţii Făgăraş şi în...

Meteorologii avertizează că este risc foarte mare, de gradul...

ȘTIRI GdS

Comunicat de presă privind lansarea proiectului „Creșterea eficienței energetice...

Numele beneficiarului: SPITALUL MUNICIPAL " PROF. DR. IRINEL POPESCU" BĂILEȘTIObiectivele proiectului: Obiectivul general al proiectului „Reabilitare termică și energetică a construcției denumită: Creșterea eficienței...
00:01:05

Cassia Park, parc logistic pentru depozitare în condiții stricte...

În urmă cu 12 ani, Cătălin Micu a decis să intre pe piața depozitelor logistice și să valorifice un segment special, de care piața...

Cum influenţează starea fizică meciurile de fotbal?

Starea fizică reprezintă un element esenţial pentru obţinerea succesului în fotbal. Un meci de fotbal ţine între 91 şi 95 de minute, în general....

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL „Eficientizarea...

Tipul materialului: Comunicat de presaTitlul proiectului: Eficientizarea activitatii RST EXPERT SRL prin achizitia de echipamenteNumele beneficiarului: RST EXPERTSRLObiectivul general al proiectului il constituie eficientizarea...

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLU “DIVERSIFICAREA...

DATA: 23.01.2021 Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: DIVERSIFICAREA SI DEZVOLTAREA ACTIVITATII SC KRAFTFENSTER SRL PRIN ACHZITIA DE UTILAJE Numele beneficiarului: KRAFTFENSTER SRL Obiectivele proiectului: Obiectivul general...

Începere Proiect

Titlul proiectului: ACHIZITIE ECHIPAMENTE PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI I&A DENTAL LABORATORY SRL-D Numele beneficiarului: SC I&A DENTAL LABORATORY SRL-D Obiectivele proiectului: Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului: Scopul proiectului îl...