12 C
Craiova
miercuri, 21 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Primăria Craiova, alături de cuplurile infertile: S-au stabilit partenerii pentru proiectul O șansă la viață - FIV

Primăria Craiova, alături de cuplurile infertile: S-au stabilit partenerii pentru proiectul O șansă la viață – FIV

În vederea implementării proiectului “O şansă la viaţă – FIV“, Serviciul Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova din cadrul Primăriei Craiova a încheiat un contract de prestări servicii cu operatorul economic emitent de vouchere care şi-a îndeplinit obligaţia de a alege unităţi sanitare publice şi private acreditate de către Agenţia Naţională de Transplant pentru fertilizare in vitro şi farmacii, cu care a încheiat contracte de afiliere pentru perioada de implementare a proiectului.

Lista cu unităţile sanitare publice şi private acreditate de Agenţia Naţională de Transplant pentru fertilizare in vitro şi farmaciile partenere poate fi accesată pe site-ul Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova: http://www.spmscmc.ro.

Dosarele pot fi depuse până pe 6 noiembrie

Investigaţiile necesare eliberării indicaţiei de FIV vor fi suportate din bugetul propriu al cuplurilor solicitante.
După eliberarea indicaţiei de FIV de la unitatea sanitară parteneră, cuplul solicitant va depune dosarul de aplicaţie până la data de 06.11.2020, orele 14:00, la sediul Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova, dosar al cărui conținut este specificat în regulament.
În interval de maximum 10 zile lucrătoare de la depunerea dosarului, solicitantul va fi invitat prin scrisoare recomandată/ telefonic/ şi/sau prin email pentru comunicarea deciziei privind aprobarea sau respingerea dosarului de includere în proiect, la sediul Serviciului Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe din str. Unirii, nr. 45, Craiova.

Ulterior primirii deciziei de aprobare, semnării contractului de acordare a voucherelor, primirii voucherelor şi anterior utilizării acestora la farmaciile/ unităţile medicale afiliate, este interzis beneficiarului schimbarea farmaciei şi/ sau a unităţii sanitare pentru care a optat la înscrierea în proiect.
Pentru a beneficia de facilităţile oferite de proiectul “O şansă la viaţă – FIV“, trebuie îndeplinite condiţiile specificate în cadrul Regulamentului, care poate fi accesat pe site-ul Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova: http://www.spmscmc.ro.
Informaţii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0251/533.063 sau pe mailul [email protected]
 
Proiectul “O şansă la viaţă – FIV“ este inițiat de Primăria Craiova, prin Serviciul Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova și se constituie prin acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile, în valoare 13.800 lei/cuplu, sub formă de vouchere, pentru efectuarea procedurilor de fertilizare in vitro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Imbunatatirea competitivitatii societatii prin achizitii de noi tehnologii, cod...

Numele beneficiarului: ASDR CONSTRUCTII SRL Valoarea totala a proiectului: 1.253.545,26 lei

Programul de fidelitate „Dorinţe Împlinite” oferit de KRUK îţi...

Jucător activ pe segmentul de piaţă dedicat achiziţiilor de portofolii de creanţe din România, KRUK România SRL administrează numeroase cazuri, cu valoare...

Fondul de salarii din Primăria Craiova s-a triplat, în...

Bugetul de salarii din Primaria Craiova a crescut, în câțiva ani ca Făt-Frumos din poveste. Fondul de salarii din Primăria Craiova pe o lună este comparabil cu cifra de afaceri anuală a unor firme din industrie. În patru ani, fondul de salarii și sporuri s-a triplat la Primăria Craiova.

O pizza altfel decât celelalte: Pizza de fitze. Ingrediente...

Din 2017, pe piaţa craioveană a apărut o nouă pizza, care îi provoacă pe iubitorii celui mai popular produs culinar italienesc să...

Echipa Sanocare: De ce este important să mergem la...

În sezonul rece, durerile articulare sunt un chin pentru multe persoane care suferă de reumatism.Simptomele articulare, osoase şi musculare afectează calitatea vieţii...

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A...

SC CXLCRED IFN SRL, cu sediul înMunicipiul Târgu Jiu, Str. Barajelor nr. 7, județul Gorj, cod postal...