16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCosmin Vasile: Dolj, continuăm împreună!

Cosmin Vasile: Dolj, continuăm împreună!

Stimați cetățeni, colegi și colaboratori,

Este finalul unei campanii electorale dar, în același timp, este doar începutul pentru mine și pentru echipa mea. Căci avem de făcut multă treabă pentru județul și pentru oamenii care ne-au acordat încrederea lor și în ultimii ani.

Noi, cei de la PSD Dolj, ne-am asumat proiecte ambițioase pentru dezvoltarea județului și suntem singurii care au venit în fața doljenilor cu un program concret de investiții, cu posibilitățile de finanțare pentru ele și cu experiența administrativă care vine să-i asigure pe toți cetățenii că portofoliul echipei PSD Dolj pentru alegerile de pe 27 septembrie este cel mai valoros. Cu președinția CJ Dolj și cu o majoritate în Consiliul Județean, vom demonstra pentru încă patru ani că suntem cei mai buni pentru acest județ.

Ne-am ferit în toată această lună să răspundem atacurilor politice care au apărut în mediul public, pentru că știm că administrația se face prin proiecte. Am decis să ne concentrăm pe a prezenta soluțiile și alternativele noastre la nevoile județului și, credem noi, am reușit să aducem în fața doljenilor lucrurile cu adevărat importante.

Suntem o echipă performantă care, în ultimii ani, a reușit să facă investiții impresionante în infrastructura rutieră, în cea de sănătate, în transportul aerian, în cultură și în zone verzi, în administrația eficientă, în susținerea mediului de afaceri și în cea a tinerilor care vor să urmeze cariere în domenii ultraperfomante. Am făcut administrație pentru județ și pentru cetățeni și exact la fel vom continua și în următorii patru ani, într-o colaborare strânsă atât cu Primăria Municipiului Craiova, cât și cu celelalte peste o sută de primării din județul Dolj.

Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de echipa noastră în această lună, dar mai ales cetățenilor județului, care ne-au strâns mâna și care ne-au dat încrederea lor pentru a continua să construim acest loc pe care îl numim cu toții „acasă”. Sunt convins că, din 27 septembrie, vom continua ca și până acum, iar asta nu poate însemna decât ce e cel mai bine pentru Dolj. Mă bazez pe asta datorită anilor de experiență pe care întreaga echipă îi garantează.

Cu siguranță, cea mai bună echipă!
Dolj, continuăm împreună!

Cosmin Vasile, candidat PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj

  • Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
  • Executat de SC MEDIA SUD EUROPA SA – portal: www.gds.ro
  • CUI Mandatar Financiar: 21200019

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS