17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSCRISOARE DESCHISĂ DOMNULUI NICOLAE GIUGEA

SCRISOARE DESCHISĂ DOMNULUI NICOLAE GIUGEA

Domnule Giugea,

Am citit, așa din ”curiositate”, scrisorica dumneavoastră de amor pentru USR. Vă înțeleg curtea asiduuă pe care le-o faceți. Și unii și alții sunteți de stânga.

Dumneavoastră ați demonstrat-o din plin în această campanie în care ați făcut mai multe promisiuni sociale fără acoperire decât toți candidații PSD-ului la un loc.

Ocolirea strategică a cuvântului dreapta în rândurile adresate confraților dvs. de stânga de la USR nu este altceva decât un argument în plus.

În fapt nu faceți decât să cerșiți un vot al milei  votanților USR Craiova în speranța că nu veți ocupa locul 3 în aceste alegeri sau poate chiar mai jos, doamne dă, după faptă și răsplată.

Trec peste CV-ul fals de USR-ist convins pe care vi-l etalați cu o lipsă de pudoare politică demnă de vremuri publice ceva ”mai” decente.

Nu vreau să acord prea multă atenție stratagemei ieftine prin care încercați cu vădită disperare să-i atrageți de partea dvs. pe USR-iști, lăsându-le cu mărinimie trucată libertatea de a-și vota partidul la Consiliul Local.
Nu ați făcut nimic pentru unitatea forțelor antiPSD iar acum încercați palid să dregeți busuiocul la spartul târgului. Focusat însă strict pe situația dvs. politică personală.

Peste ceea ce însă nu pot  să trec este  opțiunea dvs. explicit antidemocratică. ” Dacă dai voturile pentru cei mici, cu șanse zero, degeaba votezi!!!” spune gura păcătosului într-ale democrației, cel care vă dovediți a fi. Invocându-l chiar pe guru antidemocrației românești, jalnicul Andrei Caramitru. Curat murdar, Coane Fănică! Pardon, domnule socialist galben, Giugea!

Adecă, vorba lui nenea Iancu, ce vreți să ne spuneți? Că aceia care votează altceva decât Doamna PSD și Domnul Giugea sunt niște idioți, niște inutili într-ale alegerilor?!J igniți atâția craioveni care vor vota cu siguranță altceva decât PNL și PSD!!! Cine n-are prințipuri, clar, vasăzică că nu le are… Iar dvs excelați,  acum la final de carieră, în asta! Din păcate!

De abia din momentul citirii acelor rânduri invocate mai sus  mă gândesc cât de nefast ar fi pentru Craiova ca dumneavoastră să ajungeți primarul acestui oraș. Nu-mi fac însă probleme pentru că aceasta ipoteză e nulă.
În rest se știe: Cine vrea Dreapta în Craiova, Votează PMP!

                                                       Cu neplăcută surprindere,
                                                    ANIȘOARA STĂNCULESCU
                              Singurul candidat de dreapta la primăria Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS