12.8 C
Craiova
luni, 26 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri SCRISOARE DESCHISĂ DOMNULUI NICOLAE GIUGEA

SCRISOARE DESCHISĂ DOMNULUI NICOLAE GIUGEA

Domnule Giugea,

Am citit, așa din ”curiositate”, scrisorica dumneavoastră de amor pentru USR. Vă înțeleg curtea asiduuă pe care le-o faceți. Și unii și alții sunteți de stânga.

Dumneavoastră ați demonstrat-o din plin în această campanie în care ați făcut mai multe promisiuni sociale fără acoperire decât toți candidații PSD-ului la un loc.

Ocolirea strategică a cuvântului dreapta în rândurile adresate confraților dvs. de stânga de la USR nu este altceva decât un argument în plus.

În fapt nu faceți decât să cerșiți un vot al milei  votanților USR Craiova în speranța că nu veți ocupa locul 3 în aceste alegeri sau poate chiar mai jos, doamne dă, după faptă și răsplată.

Trec peste CV-ul fals de USR-ist convins pe care vi-l etalați cu o lipsă de pudoare politică demnă de vremuri publice ceva ”mai” decente.

Nu vreau să acord prea multă atenție stratagemei ieftine prin care încercați cu vădită disperare să-i atrageți de partea dvs. pe USR-iști, lăsându-le cu mărinimie trucată libertatea de a-și vota partidul la Consiliul Local.
Nu ați făcut nimic pentru unitatea forțelor antiPSD iar acum încercați palid să dregeți busuiocul la spartul târgului. Focusat însă strict pe situația dvs. politică personală.

Peste ceea ce însă nu pot  să trec este  opțiunea dvs. explicit antidemocratică. ” Dacă dai voturile pentru cei mici, cu șanse zero, degeaba votezi!!!” spune gura păcătosului într-ale democrației, cel care vă dovediți a fi. Invocându-l chiar pe guru antidemocrației românești, jalnicul Andrei Caramitru. Curat murdar, Coane Fănică! Pardon, domnule socialist galben, Giugea!

Adecă, vorba lui nenea Iancu, ce vreți să ne spuneți? Că aceia care votează altceva decât Doamna PSD și Domnul Giugea sunt niște idioți, niște inutili într-ale alegerilor?!J igniți atâția craioveni care vor vota cu siguranță altceva decât PNL și PSD!!! Cine n-are prințipuri, clar, vasăzică că nu le are… Iar dvs excelați,  acum la final de carieră, în asta! Din păcate!

De abia din momentul citirii acelor rânduri invocate mai sus  mă gândesc cât de nefast ar fi pentru Craiova ca dumneavoastră să ajungeți primarul acestui oraș. Nu-mi fac însă probleme pentru că aceasta ipoteză e nulă.
În rest se știe: Cine vrea Dreapta în Craiova, Votează PMP!

                                                       Cu neplăcută surprindere,
                                                    ANIȘOARA STĂNCULESCU
                              Singurul candidat de dreapta la primăria Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gorj: Pacient găsit spânzurat de gratiile unei fereste, la...

Un pacient a fost găsit spânzurat luni...

ȘTIRI GdS

Economia României s-ar putea contracta în 2020 cu aproximativ...

Economia României s-ar putea contracta în 2020 cu aproximativ 5%, iar revenirea de anul viitor va fi, probabil, parţială, se arată în...

Eșalonarea la plată pentru obligațiile bugetare principale

Guvernul a aprobat eșalonarea datoriilor restante de la declanșarea stării de urgență și a prelungit termenele pentru executări și accesorii. Premierul Ludovic...

Cum a mărit Primăria Craiova din pix impozitul unor...

Primăria Craiova, prin Direcția de Impozite și Taxe (DIT) a încadrat greșit niște barăci metalice ale unor craioveni drept clădiri nerezidențiale și le-a impozitat cu un impozit de 10 ori mai mare decât ar fi datorat oamenii. Craiovenii s-au adresat instanței și au câștigat. Primăria este bună de plată.

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL “Dezvoltarea...

Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: Dezvoltarea AGRIN –NATURA UTILAJESRL prin achizitia de...

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL “Creşterea...

Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: Cresterea competitivitatii DAMAR BUILD SRL

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL “Dezvoltarea...

Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: Dezvoltarea AGRIN –NATURA UTILAJESRL prin achizitia de...