22 C
Craiova
sâmbătă, 15 august, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Doctor Z, primul supermarket pentru animale din Craiova

Doctor Z, primul supermarket pentru animale din Craiova

Se spune că orice om bun iubeşte animalele şi orice animal cu stăpân iubitor este un animal fericit. Este şi crezul echipei Doctor Z. Au început prin deschiderea unei farmacii veterinare cu petshop în urmă cu un deceniu. Astăzi, la 10 ani distanţă de la începerea activităţii, echipa a deschis primul supermarket specializat pentru animale din oraş.

“Clienţii ne spuneau că îşi doresc un astfel de loc”

Medicul veterinar Costi Zăvoianu, cel aflat în spatele numelui “Doctor Z”, spune că decizia deschiderii unui astfel de spaţiu dedicat animalelor a venit ca urmare a discuţiilor cu clienţii săi, de-a lungul timpului.


“Oamenii ne tot întrebau de ce nu există un astfel de loc şi în Craiova, deşi sunt atâtea oraşe mai mici în care s-au deschis magazine de acest tip. Avem un oraş mare, din care lipsea un astfel de magazin pentru animăluţe. Aşa că, într-un fel, clienţii noştri ne-au împins de la spate şi ne-au determinat să facem acest pas. Este rezultatul colaborării cu clienţii noştri, a discuţiilor deschise cu ei în aceşti ani”, povesteşte medicul veterinar.

10 ani de experienţă în lumea animalelor

Doctor Z este primul şi singurul supermarket pentru animale din Craiova. Deschis în data de 8 iunie, magazinul poate fi găsit pe bulevardul Nicolae Romanescu, la numărul 97A, unde craiovenii cu animale de companie pot veni chiar cu căţelul după ei, fără a fi nevoiţi să îl lase să aştepte afară. “Se permite accesul cu animăluţe, ceea ce este foarte apreciat de stăpâni, pentru că nu aveau această posibilitate în oraş. Magazinele de cartier sunt micuţe şi, de multe ori, înghesuite, iar în magazinele din centrele comerciale nu pot intra cu ele”, explică veterinarul.

La Doctor Z, există atât produse pentru animalele de companie, cât şi pentru animale de fermă: hrană, accesorii, cuşti de transport şi produse specifice unei farmacii veterinare: medicamente, antiparazitare, vitamine. Există şi produse pentru porumbei, apreciate de columbofilii din oraş, care nu au multe locuri dedicate acestei pasiuni în Craiova. Totodată, la Doctor Z puteţi găsi şi tot ce aveţi nevoie pe partea de acvaristică sau păsări exotice.

Suprafaţă generoasă

Magazinul Doctor Z de pe bulevardul Nicolae Romanescu se întinde pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.
Este o nouă realizare pentru echipa Doctor Z, la un deceniu distanţă de primul spaţiu deschis. “Am început în 2010, cu o farmacie cu petshop. Am deschis apoi un nou spaţiu în 2012, în Valea Roşie. Apoi am continuat în Brestii, unde avem şi cabinet veterinar. Iar acum, supermarketul din bd. Romanescu.

Programul supermarketului Doctor Z este:
Luni-vineri: 8:30 – 20:00
Sâmbătă: 8:30 -16:00
Duminică: 8:30 – 14:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Au schimbat rolurile. Bayern a jucat tiki-taka și a...

Bayern Munchen se poate spune că este...

ȘTIRI GdS

ROBOR este în scădere. Ce se întâmplă cu ratele...

Persoanele care au contractat credite prin programul Prima Casă înainte de mai 2019 vor putea beneficia, în perioada următoare, de scăderea dobânzii lunare, dacă ROBOR își continuă scăderea.

Condiţii mai bune pentru cetăţenii din Greceşti

În comuna Greceşti, investiţiile din mandatul prezent al primarului Marcel Corîci s-au desfăşurat în domenii diverse, în vederea dezvoltării în mod consistent,...

Strategie solidă a primăriei pentru dezvoltarea comunei Malu Mare

Comuna Malu Mare este una dintre cele mai dezvoltate comune din proximitatea Craiovei. În ultimii ani, localitatea a cunoscut o evoluție accelerată...

Primăria Craiova pregătește sportivilor un obiectiv unic în România

Panteonul atletismului se mută în Bănie, care își întregește baza sportivă cu una dintre cele mai frumoase arene din țară: stadionul de...

Florian Șerban, primar Predeşti: „Sunt în discuții pentru un...

Cu o populație de peste 2100 de suflete, comuna Predeşti este situată în partea de nord-vest a județului Dolj, la 14 km...

Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI DATA ADVERTISING ...

DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL, cu sediul în Municipiul Craiova, Str. TRAIAN DEMETRESCU nr. 23, județul Dolj,...