10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDoctor Z, primul supermarket pentru animale din Craiova

Doctor Z, primul supermarket pentru animale din Craiova

Se spune că orice om bun iubeşte animalele şi orice animal cu stăpân iubitor este un animal fericit. Este şi crezul echipei Doctor Z. Au început prin deschiderea unei farmacii veterinare cu petshop în urmă cu un deceniu. Astăzi, la 10 ani distanţă de la începerea activităţii, echipa a deschis primul supermarket specializat pentru animale din oraş.

“Clienţii ne spuneau că îşi doresc un astfel de loc”

Medicul veterinar Costi Zăvoianu, cel aflat în spatele numelui “Doctor Z”, spune că decizia deschiderii unui astfel de spaţiu dedicat animalelor a venit ca urmare a discuţiilor cu clienţii săi, de-a lungul timpului.


“Oamenii ne tot întrebau de ce nu există un astfel de loc şi în Craiova, deşi sunt atâtea oraşe mai mici în care s-au deschis magazine de acest tip. Avem un oraş mare, din care lipsea un astfel de magazin pentru animăluţe. Aşa că, într-un fel, clienţii noştri ne-au împins de la spate şi ne-au determinat să facem acest pas. Este rezultatul colaborării cu clienţii noştri, a discuţiilor deschise cu ei în aceşti ani”, povesteşte medicul veterinar.

10 ani de experienţă în lumea animalelor

Doctor Z este primul şi singurul supermarket pentru animale din Craiova. Deschis în data de 8 iunie, magazinul poate fi găsit pe bulevardul Nicolae Romanescu, la numărul 97A, unde craiovenii cu animale de companie pot veni chiar cu căţelul după ei, fără a fi nevoiţi să îl lase să aştepte afară. “Se permite accesul cu animăluţe, ceea ce este foarte apreciat de stăpâni, pentru că nu aveau această posibilitate în oraş. Magazinele de cartier sunt micuţe şi, de multe ori, înghesuite, iar în magazinele din centrele comerciale nu pot intra cu ele”, explică veterinarul.

La Doctor Z, există atât produse pentru animalele de companie, cât şi pentru animale de fermă: hrană, accesorii, cuşti de transport şi produse specifice unei farmacii veterinare: medicamente, antiparazitare, vitamine. Există şi produse pentru porumbei, apreciate de columbofilii din oraş, care nu au multe locuri dedicate acestei pasiuni în Craiova. Totodată, la Doctor Z puteţi găsi şi tot ce aveţi nevoie pe partea de acvaristică sau păsări exotice.

Suprafaţă generoasă

Magazinul Doctor Z de pe bulevardul Nicolae Romanescu se întinde pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.
Este o nouă realizare pentru echipa Doctor Z, la un deceniu distanţă de primul spaţiu deschis. “Am început în 2010, cu o farmacie cu petshop. Am deschis apoi un nou spaţiu în 2012, în Valea Roşie. Apoi am continuat în Brestii, unde avem şi cabinet veterinar. Iar acum, supermarketul din bd. Romanescu.

Programul supermarketului Doctor Z este:
Luni-vineri: 8:30 – 20:00
Sâmbătă: 8:30 -16:00
Duminică: 8:30 – 14:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS