13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeO veste bună în perioada de criză: Todome face angajări

O veste bună în perioada de criză: Todome face angajări

Todome, o companie cu tradiție în domeniul fierului forjat, existentă pe piața din Oltenia încă din 2009, își mărește echipa.

Într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic, în care pandemia de coronavirus trimite milioane de oameni în șomaj, anunțul companiei Todome este o gură de aer proaspăt.

Todome este în căutare de lăcătuşi, sudori mig-mag, operator plasmă, abkant. Salariul oferit de angajator este unul atractiv. Firma menționează că noii angajați vor primi 3000 lei. Cei care doresc să afle mai multe despre oferta Todome și despre mediul de lucru din cadrul companiei pot suna la numărul de telefon 0729.219.331.

Pentru Todome, echipa este nucleul succesului. Fiecare dintre specialiștii Todome sunt apreciați pentru aportul lor la rezultatul final. În prezent, compania are 50 angajați, dar își propune chiar să dubleze numărul acestora.

Todome   a investit constant și în echipamente, punând preț pe dezvoltare și consolidându-și, astfel, poziția pe piața confecţiilor metalice din regiunea Olteniei.

Printre proiectele de succes realizate de firma Todome se numără realizarea gardului ce împrejmuieşte Parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova, lucrări la Stadionul „Ion Oblemenco“ și structuri metalice pentru extinderea mall-ului Electroputere Parc din Craiova şi a mall-ului Shopping City Sibiu.
Mai multe detalii despre companie puteți găsi pe www.todome.ro.

„Vă așteptăm în echipa Todome!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS