5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAfaceri de succesAfaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

TODOME este o afacere bazata pe prelucrarea fierului forjat. Ideea a fost inspirată din Italia, unde fondatorul firmei a avut ocazia să înveţe arta meşteşugăritului fierului în atelierele de profil în care au lucrat. Acolo se punea mare accent pe meşteşuguri şi pe tradiţie, a afirmat reprezentantul firmei, Ionuţ Lupu.

Compania a fost înfiinţată în anul 2009, iar fabrica de productie se află în zona industrială a localităţii Leu, din judeţul Dolj, cu acces din DN6/E70. Pentru a face faţă cererii diversificate şi pentru îmbunătăţirea produselor, TODOME a investit în mijloace fixe, utilaje şi echipamente de ultima generaţie, câştigând în timp o poziţie solidă în topul firmelor de profil din domeniul confecţiilor metalice din regiunea Olteniei.

Lucrări efectuate de TODOME

TODOME pune accent pe angajaţii firmei

TODOME este un partener de încredere în proiecte de anvergură și se pune mare accent pe angajații firmei. La majoritatea întrebărilor adresate de GdS, reprezentantul TODOME a făcut referire la „echipa“ pe care se bazează întreaga afacere. Echipa care dezvoltă afacerea este variată, de la meșterii fierari care prelucrează fierul încins în forja, specialiști în sudură cu argon, specialiști în industria confecțiilor metalice, manipulanți, departamentul de inginerie tehnic/design și până la departamentele de marketing, financiar și management. 

Echipa companiei este pregătită să facă faţă celor mai ambiţioase proiecte, indiferent de complexitatea lor, reuşind să respecte standardele de calitate aşteptate de către client. TODOME a reușit să își formeze o echipă de încredere, compatibilă, care colaborează cu success. 

TODOME se adaptează rapid și vine în întâmpinarea nevoilor clienților, oferind de la consultanță, proiectare până la execuția proiectelor de confecții metalice: construcții civile și industriale, confecții metalice decorative, sisteme de împrejmuiri pentru domeniul rezidențial și industrial.


„Lucrăm la crearea unui brand românesc foarte puternic“


Planurile ambiţioase ale echipei antreprenoriale se concentrează pe două direcţii. Pe de o parte, TODOME vrea să creeze un brand naţional de succes: „Lucrăm la crearea unui brand românesc foarte puternic, adaptat nevoilor romanilor. În prezent, avem o gamă variantă de produse pentru orice tip de buget, de la produse cu un preţ uşor accesibil, la produse de top din gama premium.

Lucrări efectuate de TODOME

Compania noastră este specializată pe producţia de porţi (pietonale, auto, autoportante), panouri de gard, stâlpi metalici, sisteme de împrejmuire, balustrade, mobilier din fier forjat, construcţii metalice şi hale“.Din informaţiile furnizate de companie, piaţa de desfacere pentru TODOME este organizată atât la nivel naţional, cât şi european. Pe de altă parte, compania are ca obiectiv extinderea echipei. În prezent, echipa noastră este formată din 50 de persoane, angajaţi şi colaboratori, iar pe termen scurt obiectivul este să dublăm personalul.


Cele mai importante proiecte ale TODOME


Printre proiectele de succes realizate de firma doljeană specializată în confecţii metalice se numără:- realizarea gardului ce împrejmuieşte Parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova;- lucrări realizate la Stadionul „Ion Oblemenco“. Acolo au realizat suporţii pentru scaune, gardurile metalice şi balustradele;- sistemele de împrejmuire de la Grădina Zoologică;- structuri metalice pentru extinderea mall-ului Electroputere parc din Craiova şi a mall-ului Shopping City Sibiu.


Care a fost secretul succesului? Ascultarea dorinţelor clientului 


Reprezentantul firmei, Ionuţ Lupu, ne-a comunicat: „Cel mai important a fost că am ştiut să ne ascultăm clienţii, să fim atenţi la ceea ce îţi doresc şi să ne adaptăm cerinţele lor. Alte aspecte care au contribuit la dezvoltarea afacerii noastre sunt viziunea pe termen lung şi echipa care dezvoltă afacerea. De asemenea, investim constant în dezvoltarea echipei, în modernizarea proceselor de producţie, identificarea de noi oportunităţi, crearea de noi produse, dar şi îmbunătăţirea produselor existente”.

Lucrări efectuate de TODOME


Ce planuri de dezvoltare are TODOME


În cei zece ani de experienţă, realizând o gamă variantă de proiecte, firma a reuşit să observe o multitudine de preferinţe şi stiluri cerute de clienţi. Acest lucru a determinat firma să realizeze o gamă nouă de produse în serie. Cum ar fi porţi pietonale, porţi auto, panouri de gard, porţi autoportante. Scopul firmei este acela de a oferi fiecărui client „calitate superioară la cel mai bun preţ“.

„Unul dintre cel mai important beneficiu al produselor noastre este sistemul de montare a porţilor metalice, acesta fiind foarte simplu, facilitând montarea acestora chiar şi de către persoanele fără experienţă. De exemplu, produsele pot fi montate pe un cadru existent (dacă clienţii au stâlpii din beton/ţeavă) sau le oferim posibilitatea să îşi comande de la noi un set complet, incluzând accesoriile şi stâlpii metalici. Astfel, TODOME a devenit primul producător din România de producţie în serie pe gama de produse porţi şi panouri de gard. Pe acest concept se pliază planurile viitoare de business ale firmei.În prezent, compania a lansat noi produse, seria de porţi autoportante pentru zona industrială“, a spus reprezentantul companiei.


Ce înseamnă Gazeta de Sud pentru afacerea TODOME 


Ce reprezintă Gazeta de Sud pentru business-ul TODOME. ,,Gazeta de Sud este unul dintre partenerii şi colaboratorii de încredere pentru compania TODOME, fiind alături de noi de la început, ne susţin în procesul de promovare a afacerii şi în procesul de recrutare a forţei de muncă. Ne bucurăm de susţinerea Gazetei de Sud pe plan local şi aşteptăm şi alte ocazii de colaborare“, a spus reprezentantul firmei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS