Todome își mărește echipa

Todome își mărește echipa. Todome este o companie din Oltenia, care își desfășoară activitatea în domeniul metalurgic. Fabrica sa de producție se află în comuna Leu, județul Dolj.


Experiența noastră de peste zece ani în fabricarea construcțiilor metalice și părților componente ale structurilor metalice este unul dintre criteriile care își pun amprenta asupra calității produselor oferite.


Fiind unul dintre cei mai importanți producători de porți din fier forjat din România, compania noastră investește constant atât în modernizarea proceselor de producție, cât și în îmbunătățirea produselor sale.


O componentă importantă a succesului Todome o reprezintă angajații săi.
Lucrând în spiritul și tradiția afacerii care oferă calitate, promovăm și facilităm dezvoltarea personală și profesională a angajaților noștri, susținând evoluția fiecăruia în cadrul companiei noastre.

Todome își mărește echipa

Todome investește în echipa de producție și caută să formeze profesioniști, apreciați la adevărata valoare. Totodată, suntem de părere că oamenii sunt o componentă de bază în strategia pentru dezvoltare.

Suntem în căutare de noi colegi pentru următoarele posturi:

  • montatori structuri metalice;
  • lăcătuși;
  • sudori;
  • operator plasmă;
  • abkant.

Se oferă un salariu de 3.000 de lei, mediu de lucru prietenos, posibilitatea de a crește în cadrul companiei.

Pentru a afla despre toate beneficiile oferite în cadrul companiei și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești, sună la 0729.219.331 sau trimite un e-mail la [email protected]

Vino să faci parte din echipa Todome!