11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajIEFTIN, RAPID, CONFORTABIL cu TRANSMIXT SIBIU

IEFTIN, RAPID, CONFORTABIL cu TRANSMIXT SIBIU

SC TRANSMIXT SA SIBIU este o societate comercială care are ca obiect de activitate transportul internaţional, interjudeţean şi judeţean de persoane, închirieri de autocare şi microbuze spre orice destinaţie, sub sloganul IEFTIN, RAPID, CONFORTABIL.

Înfiinţată în 1990, societatea dispune de autobuze, microbuze şi autocare şi deserveşte zilnic trasee judeţene în zona Sibiu asigurand deasemenea o legătură permanentă cu Bucureşti, Timişoara, Tg. Jiu, Craiova, Deva. Pentru a veni în sprijinul călătorilor, SC TRANSMIXT a deschis agenţii şi puncte de lucru în Sibiu, Bucureşti, Rm. Vâlcea , Piteşti.

SC TRANSMIXT SA execută transport pe bază de contract pentru angajaţii marilor companii.
SC TRANSMIXT SA deţine o autogară modernă dotată la nivel internaţional asigurând servicii de înalta calitate pentru clienţii noştri. Pe zi ce trece, utilizatorii serviciilor noastre se conving tot mai mult că grija faţă de aceştia ocupa un loc esenţial în politica firmei TRANSMIXT.
SC TRANSMIXT SA va ofera transport regulat de persoane pe ruta Craiova- Sibiu i retur la preţuri avantajoase cu o reducere de 25% cu plecări zilnice la ora 09:00 din Autogara Pelendava Craiova şi la ora 15:30 din Autogara Transmixt din Sibiu.
Pentru informaţii suplimentare şi rezervări vă rugăm să ne contactaţi la:
Tel. 0742/105269
0269/217757
0269/230811
sau www.transmixt.ro, www.autogari.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS