16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMarian Vasile, candidat PNL la Primăria Craiova, către administraţia PSD: „Sunteţi nişte mici lucrători pe plantaţia Olguţei Vasilescu!“

Marian Vasile, candidat PNL la Primăria Craiova, către administraţia PSD: „Sunteţi nişte mici lucrători pe plantaţia Olguţei Vasilescu!“

Marian Vasile, consilier local PNL înscris în competiția pentru Primăria Craiova, a lansat un nou atac la adresa administraţiei PSD care conduce oraşul.

De data aceasta, Marian Vasile a acuzat schimbările din ultimele zile de la societăţile şi regiile aflate în subordinea primăriei. Reamintim că administraţia PSD care conduce Craiova a solicitat marţi, în regim de urgenţă, o şedinţă de îndată a Consiliului Local.

Consilierii au fost chemaţi, ieri, pentru a lua act de schimbările de la vârful a două societăţi din subordinea primăriei: RAT SRL şi Termo SRL. La RAT, Marcel Tănăsescu a fost înlocuit, din nou, cu Sorin Manda, dar va rămâne în societate, ca director tehnic. La Termo SRL, Lorena Nicolăiţă, administratorul special al societăţii, va fi înlocuită cu Gheorghe Nedelescu, fost viceprimar şi manager public al Craiovei. Nedelescu şi-a manifestat însă dorinţa ca Nicolăiţă să rămână în echipa sa de conducere.

Permutările făcute de PSD au fost taxate prompt de Marian Vasile, unul din consilierii locali PNL cu vechime în domeniu. De altfel, Vasile a fost unul dintre cei mai vehemenţi opozanţi ai Olguţei Vasilescu în perioada 2012 – 2016, pe când aceasta ocupa funcţia de primar.

Liberalul a continuat în aceeaşi manieră şi ulterior, luând de fiecare dată atitudine atunci când administraţia PSD de la Craiova a pus pe primul plan interesul personal şi nu pe cel al craiovenilor.

Marian Vasile, candidat PNL: Ceea ce faceţi este o mascaradă!

Marian Vasile a avut aceeaşi atitudine şi ieri, punând schimbările făcute în aceste zile de conducerea primăriei pe seama răfuielilor interne din PSD şi nu pentru „binele craiovenilor“, aşa cum a lăsat să se înţeleagă Olguţa Vasilescu, într-o postare făcută luni, pe Facebook.

Marian Vasile, consilier PNL candidat la Primaria Craiova, a lansat un nou atac la adresa administraţiei PSD care conduce oraşul
Marian Vasile, consilier PNL candidat la Primaria Craiova, a lansat un nou atac la adresa administraţiei PSD care conduce oraşul

Am fost convocați în regim de urgență să schimbăm directorii de la regiile din subordinea Primăriei Craiova. Faptul că acest lucru se întâmplă la nici 48 de ore după ce doamna Olguța Vasilescu a anunțat public că i-a transmis primarului să-i schimbe denotă că toţi din conducerea PSD a primăriei nu sunt altceva decât niște mici lucrători pe plantația Olguței Vasilescu, care este adevăratul stăpân al orașului din 2012 și până acum“, a răbufnit Marian Vasile.

„Noi trebuie să luăm act de demisia domnului director de la RAT. Domnul director PSD de la RAT spune craiovenilor adio, dar rămân cu voi. Dânsul nu va mai ocupa funcția de director general, ci va rămâne director tehnic. Păi, ori este director, ori nu mai este director? Pentru noi, ceea ce faceţi este o mascaradă! Îmi pare rău să vă spun, dar nu mai puteți să faceți ce vreți în orașul acesta! Nu se votează acest proiect, ci se ia doar act, aşa că vă rog pe toți, consilierii locali, primar și viceprimari, să acționaţi după cum vă dictează conștiința și nu după cum vă dictează șefa de la partid“, a adăugat Marian Vasile.

Marian Vasile: Nu mai jucaţi periniţa cu administraţia craioveană!

Consilierul PNL aflat în competiția pentru Primăria Craiova a continuat tirul, comparând mutările făcute acum de PSD cu jocul „periniţa“.

„Spuneţi că RAT nu merge aşa cum trebuie, că nu sunt staţii de autobuz, de tramvai, dar din 2012 la RAT au fost doar directori PSD. Acum ne propuneţi un nou administrator acolo şi îmi dau seama că m-am înşelat. Credeam că din 2012 jucaţi tontoroiu în administraţie, însă văd că jucaţi periniţa. Aveţi aceleaşi persoane pe care le rotiţi în funcţii, ca la periniţa. Sunt, de fapt, aceleaşi rubedenii ale doamnei Olguţa Vasilescu. Dacă vreţi într-adevăr să facem ceva european, putem lansa un concurs la nivel european privind ocuparea acestor funcţii şi să aşteptăm să-şi depună CV-ul un manager care a condus transportul public într-o localitate din Anglia sau Italia, spre exemplu. Nu mai jucaţi periniţa cu administraţia craioveană!“, le-a cerut Marian Vasile celor din conducerea Primăriei Craiova. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS