14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajReduceri de 20% cu ocazia a 20 de ani de Charisma

Reduceri de 20% cu ocazia a 20 de ani de Charisma

Brandul craiovean Charisma sărbătoreşte două decenii de existenţă cu o campanie de trei zile de reduceri. Clienţii care vor călca pragul magazinelor sau vor achiziţiona produse din magazinul online, cadouridecoratiuni.ro , vor beneficia de un discount de 20% la orice achiziţie. Managerii Charisma s-au gândit ca, în acest mod, să se bucure împreună cu clienții de sărbătorirea celor 20 de ani de când aduc frumosul în casele oamenilor.


„Este un an aniversar cu totul special pentru noi. De aceea, ne-am dorit să îl marcăm într-un mod la fel de special, dăruind, la rândul nostru, celor care dăruiesc“, a transmis Dragoș Ruptureanu, manager fondator Charisma. „Avem o echipă charismatică. Ne definesc patru valori: Respect, Responsabilitate, Echilibru și Evoluție. Alături de clienții noștri am dezvoltat armonios compania în cei 20 de ani“.


Universul Charisma înseamnă cadouri, înseamnă decorațiuni care transformă o casă într-un cămin fermecător și cu personalitate, înseamnă prețuirea artei servirii mesei cu servicii rafinate de porțelan și alte obiecte deosebite. Tot la Charisma, craiovenii pot găsi o gamă amplă home-fragrance, marca AromaLand – bețișoare parfumate, uleiuri, difuzoare ultrasonice, reed diffusere.


În magazinele Charisma, cadourile sunt împachetate cu meșteșug de specialiștii companiei. „Suntem mândri de echipa noastră de 35 persoane”, adaugă managerul.
Charisma are două magazine, în principalele centre comerciale din Craiova, centrul comercial Mercur și Electroputere Parc, dar și un magazin la sediul din strada Rovinari, nr. 19. De asemenea, brandul pune la dispoziția clienților și un magazin online, pentru achiziții rapide din confortul propriei case.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS