17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriO nouă expediţie memorabilă marca Ford. Echipa Plusauto, aventură printre ghețarii din Islanda

O nouă expediţie memorabilă marca Ford. Echipa Plusauto, aventură printre ghețarii din Islanda

După aventura de acum un an, de la Cercul Polar Arctic, Ford se pregăteşte de o nouă provocare.

Dacă anul trecut două maşini Ford Ecosport ST-Line produse la Craiova parcurgeau 11.000 de kilometri în drumul lor spre Cercul Polar, sâmbătă echipa Plusauto va pleca într-o altă expediție memorabilă: spre Islanda.

„Ranger Raptor Iceland – Going to the limits!” este numele expediției care are drept protagoniști opt temerari craioveni pasionați de off-road și de aventură şi noul Ford Ranger Raptor.

Echipa Ford Plusauto
Echipa Ford Plusauto care va pleca în expediţia din Islanda

În călătoria lor, craiovenii vor parcurge un traseu de 7.500 de kilometri, pe cele mai frumoase și sălbatice drumuri din Europa. Pe lângă cărările șerpuite și curbele strânse, temerarii o să aibă parte și de o călătorie lungă de 54 de ore cu ferryboat-ul, traversând Marea Nordului și Oceanul Atlantic.

„Islanda, «copilul năzdrăvan» al Europei, o țară în care vulcanii activi se îmbină cu ghețarii și gheizerele fierbinți, și noul Ford Ranger Raptor, un adevărat «badass» al mașinilor de teren, sunt ingredintele perfecte pentru o experiență off-road de neuitat“, anunţă echipa Plusauto.

Întreaga aventură a temerarilor din Bănie poate fi urmărită pe paginile de Facebook și Instagram ale Ford Plusauto.

Partenerii oficiali ai acestei expediții sunt Unicredit Leasing, Castrol, Ford Motorcraft, Dumagas, Vip Auto Distribution şi Berner.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS