9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAfaceri de succesAfaceri de succes. Unic Imobiliare şi-a construit o „locuinţă“ trainică pe piaţa de profil

Afaceri de succes. Unic Imobiliare şi-a construit o „locuinţă“ trainică pe piaţa de profil

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Povestea de afaceri a zilei vine de la Unic Imobiliare. Cu o existenţă de peste 18 ani, firma şi-a consolidat poziţia pe piaţa de profil. În domeniul imobiliarelor este o reală performanţă să exişti de mai bine de 18 ani.

Un business în domeniul imobiliar poate ajunge un business de succes, cu multă muncă şi perseverenţă. După ce şi-a serbat „majoratul“ pe piaţa de profil, Unic Imobiliare şi-a consolidat poziţia în domeniul imobiliarelor.


Compania Unic Imobiliare este pe piaţă din anul 2001. Este o firmă de intermedieri imobiliare, cu experienţă vastă în domeniu, care, de la an la an, se adaptează cerinţelor pieţei şi vine în întâmpinarea clienţilor cu servicii Unice!


Firma realizează intermedieri vânzări-cumpărări-închirieri de imobile. Societatea mai oferă şi altfel de servicii potenţialilor clienţi. Acestea sunt servicii de asistenţă juridică şi asistenţă pentru finanţare.

„Majoritatea clienţilor ne-au devenit prieteni“

Echipa Unic Imobiliare este compusă din şase membri. Reprezentanţii firmei au o gândire pozitivă şi sunt deschişi către nou. Oricând un nou membru care poate să aducă plusvaloare echipei şi firmei este primit în rândul societăţii.


Întrebaţi care este cheia succesului într-un astfel de business, reprezentanţii firmei au precizat: „Nu ştim dacă este neapărat un succes al afacerii! Ceea ce considerăm noi un succes este că majoritatea clienţilor ne-au devenit prieteni, ne recomandă, ne cer sfaturi, ne dau sfaturi şi dacă asta înseamnă succes, înseamnă că avem. Ni-l asumăm! Noi nu vedem cifre, ci vedem persoane, personalităţi, pe care le sfătuim şi ne sfătuiesc!“.

Care este cel mai mare proiect al Unic

Fiecare client contează pentru firma din domeniul imobiliarelor. „Cel mai important este fiecare semnătură a unui client de-al nostru, ceea ce se traduce la noi că l-am ajutat să îşi găsească o casă. Fiecare apel telefonic în care clientul ne mulţumeşte că l-am ajutat sau îl ajutăm. Fiecare critică este constructivă pentru noi şi reprezintă un succes“, spune reprezenatntul Unic Imobiliare.


Cel mai mare succes al firmei de intermedieri imobiliare este că după 18 ani, „în familia Unic sunt şi mai mulţi clienţi, gândim la fel ca la început şi avem aceeaşi dorinţă şi aceeaşi energie!“.


Noile proiecte de viitor ale firmei Unic Imobiliare sunt dintre cele mai ambiţioase. „Dorim să oferim mai multe proiecte de blocuri noi, să perfecţionăm sistemul de comunicare cu potenţialii clienţi, astfel încât să economisim timpul consumat de client în căutarea şi achiziţionarea unui imobil. Timpul este cea mai importantă resursă deoarece este singura resursă care nu se poate recupera“, au declarat reprezentanţii companiei.

Ce reprezintă Gazeta de Sud pentru Unic Imobiliare

Ce înseamnă pentru frima Unic Imobiliare colaborarea cu Gateza de Sud, de-a lungul anilor. Reprezentanţii companiei Unic au menţionat: „O parte din ceea ce avem noi ca firmă este datorită vouă, dragi prieteni! Ne-aţi ajutat şi susţinut de câte ori am avut nevoie. Vă urăm să vă bucuraţi de succesul pe care îl aveţi în continuare şi tot timpul veţi reprezenta pentru noi un pilon de susţinere şi un exemplu de urmat!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS