22.6 C
Craiova
luni, 6 iulie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Afaceri de succes Afaceri de succes. Centrul Medical „Speranţa“ a introdus în România ecografia cardiacă 4D

Afaceri de succes. Centrul Medical „Speranţa“ a introdus în România ecografia cardiacă 4D

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Astăzi prezentăm povestea Centrului Medical „Speranţa“. Centrul se poate mândri cu un proiect ambiţios desfăşurat în Craiova. Este vorba despre introducerea măsurătorilor ecografice cardiace 4D în România.

În ultimii ani, în Craiova s-au realizat tot mai multe investiţii în sectorul medical. Investiţiile private în domeniul sănătăţii se transpun în servicii medicale de calitate pentru pacienţii din Dolj şi din regiune. Din şirul celor 25 de entităţi economice ale căror poveşti de business le spunem în GdS, astăzi prezentăm Centrul Medical „Speranţa“, din Craiova.


Povestea de business a Centrului Medical „Speranţa“ a început în urmă cu cinci ani. Firma este înfiinţata în 2015. Încă din primul moment al existenţei, societatea „a dat piept“ cu birocraţia. Obţinerea avizelor şi amenajarea locaţiei au durat peste un an, au spus reprezentanţii Centrului Medical „Speranţa“. În decembrie 2016, Centrul Medical „Speranţa“ şi-a început activitatea medicală, primind primii pacienţi la cardiologie.


De atunci, firma s-a extins. Au fost cooptaţi noi medici. Centrul s-a dezvoltat ulterior cu alte specialităţi. La ora actuală, în centrul respectiv se desfăşoară mai multe activităţi medicale. Este vorba despre activităţi medicale desfăşurate în regim ambulator: investigaţii şi consultaţii în cardiologie, pediatrie, pneumologie şi endocrinologie.

Servicii medicale de top, oferite de Centrul Medical „Speranţa“

Centrul Medical „Speranţa“ desfăşoară sevicii medicale de top în domeniul cardiologiei, pneumologiei, pediatriei şi endocrinologiei. Ecografii cardiace unice în Oltenia. Ecografii vasculare complexe. În fiecare zi un pediatru. Pneumologate cu spirometrie.
Serviciile medicale prestate de Centrul Medical „Speranţa“ sunt oferite pacienţilor din întreaga regiune a Olteniei.

Dr. Popa Radu, unul dintre fondatorii Centrului Medical Speranţa


„Echipa noastră cuprinde zece persoane. Intenţionăm să mărim echipa prin cooptarea de noi cadre medicale. Secretul succesului înseamnă multă muncă şi implicare sufletească în fiecare aspect al sănătăţii pacientului“, au spus reprezentanţii Centrului Medical „Speranţa“.

A introdus măsurătorile ecografice cardiace 4D în România

Cel mai important proiect de succes al Centrului Medical Speranţa a fost unul de interes. Este vorba despre introducerea măsurătorilor ecografice cardiace 4D în România.
Ca viziuni de dezvoltare a afacerii, reprezentanţii Centrului Medical „Speranţa“ au planuri mari în ceea ce priveşte serviciile din domeniul cardiologiei. „Intenţionăm să introducem în România cele mai moderne tehnici imagistice cardiologice şi, de ce nu, să inventăm următoarea generaţie de echipamente“.

Ce reprezintă Gazeta de Sud pentru Centrul Medical „Speranţa“

Fiecare entitate prezentată în paginile ziarului şi în ediţia on-line ne spune ce înseamnă colaborarea cu Gazeta de Sud. Am adresat această întrebare şi reprezentanţilor Centrului Medical „Speranţa“. „Gazeta de Sud reprezintă pentru Centrul Medical “Speranţa“ un mijloc de a fi alături de olteni şi nu numai, pentru a le rezolva problemele medicale“, au spus reprezentanţii Centrului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Transalpina, refugiu pentru turiștii care au vrut să scape...

Cea mai înaltă șosea din țară, Transalpina,...

ȘTIRI GdS

Craiovenii nu s-au înghesuit să-şi ducă micuţii la creşă

Creşa nr.5 din Craioviţa Nouă/foto: Claudiu Tudor

Terapie nouă pentru cancer pulmonar, decontată prin PN Oncologie

O nouă terapie țintită a devenit disponibilă pentru pacienții cu o formă rară de cancer pulmonar începând cu luna iunie. Medicamentul este...

Doi investitori „se bat“ pe gipsul de la CEO

Doi investitori se bat pe gipsul de la Complexul Energetic Oltenia. Este vorba despre cei care dețin fabrica de gips carton din...

Horoscop

BerbecAbordate cu tact, ideile creative te vor conduce spre rezultate mai bune pe plan profesional. Posibilă schimbare de domiciliu sau poate că...

Doctor Z, primul supermarket pentru animale din Craiova

Se spune că orice om bun iubeşte animalele şi orice animal cu stăpân iubitor este un animal fericit. Este şi crezul echipei...

CEO anunță că din 2026 termocentralele din Dolj nu...

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a anunțat că de la 1 ianuarie 2026 termocentralele din Dolj nu vor mai folosi cărbune pentru a...