11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAfaceri de succesAfaceri de succes. Centrul Medical „Speranţa“ a introdus în România ecografia cardiacă 4D

Afaceri de succes. Centrul Medical „Speranţa“ a introdus în România ecografia cardiacă 4D

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Astăzi prezentăm povestea Centrului Medical „Speranţa“. Centrul se poate mândri cu un proiect ambiţios desfăşurat în Craiova. Este vorba despre introducerea măsurătorilor ecografice cardiace 4D în România.

În ultimii ani, în Craiova s-au realizat tot mai multe investiţii în sectorul medical. Investiţiile private în domeniul sănătăţii se transpun în servicii medicale de calitate pentru pacienţii din Dolj şi din regiune. Din şirul celor 25 de entităţi economice ale căror poveşti de business le spunem în GdS, astăzi prezentăm Centrul Medical „Speranţa“, din Craiova.


Povestea de business a Centrului Medical „Speranţa“ a început în urmă cu cinci ani. Firma este înfiinţata în 2015. Încă din primul moment al existenţei, societatea „a dat piept“ cu birocraţia. Obţinerea avizelor şi amenajarea locaţiei au durat peste un an, au spus reprezentanţii Centrului Medical „Speranţa“. În decembrie 2016, Centrul Medical „Speranţa“ şi-a început activitatea medicală, primind primii pacienţi la cardiologie.


De atunci, firma s-a extins. Au fost cooptaţi noi medici. Centrul s-a dezvoltat ulterior cu alte specialităţi. La ora actuală, în centrul respectiv se desfăşoară mai multe activităţi medicale. Este vorba despre activităţi medicale desfăşurate în regim ambulator: investigaţii şi consultaţii în cardiologie, pediatrie, pneumologie şi endocrinologie.

Servicii medicale de top, oferite de Centrul Medical „Speranţa“

Centrul Medical „Speranţa“ desfăşoară sevicii medicale de top în domeniul cardiologiei, pneumologiei, pediatriei şi endocrinologiei. Ecografii cardiace unice în Oltenia. Ecografii vasculare complexe. În fiecare zi un pediatru. Pneumologate cu spirometrie.
Serviciile medicale prestate de Centrul Medical „Speranţa“ sunt oferite pacienţilor din întreaga regiune a Olteniei.

Dr. Popa Radu, unul dintre fondatorii Centrului Medical Speranţa


„Echipa noastră cuprinde zece persoane. Intenţionăm să mărim echipa prin cooptarea de noi cadre medicale. Secretul succesului înseamnă multă muncă şi implicare sufletească în fiecare aspect al sănătăţii pacientului“, au spus reprezentanţii Centrului Medical „Speranţa“.

A introdus măsurătorile ecografice cardiace 4D în România

Cel mai important proiect de succes al Centrului Medical Speranţa a fost unul de interes. Este vorba despre introducerea măsurătorilor ecografice cardiace 4D în România.
Ca viziuni de dezvoltare a afacerii, reprezentanţii Centrului Medical „Speranţa“ au planuri mari în ceea ce priveşte serviciile din domeniul cardiologiei. „Intenţionăm să introducem în România cele mai moderne tehnici imagistice cardiologice şi, de ce nu, să inventăm următoarea generaţie de echipamente“.

Ce reprezintă Gazeta de Sud pentru Centrul Medical „Speranţa“

Fiecare entitate prezentată în paginile ziarului şi în ediţia on-line ne spune ce înseamnă colaborarea cu Gazeta de Sud. Am adresat această întrebare şi reprezentanţilor Centrului Medical „Speranţa“. „Gazeta de Sud reprezintă pentru Centrul Medical “Speranţa“ un mijloc de a fi alături de olteni şi nu numai, pentru a le rezolva problemele medicale“, au spus reprezentanţii Centrului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS