7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCea mai avansată ecografie cardiacă, inclusiv pentru copii

Cea mai avansată ecografie cardiacă, inclusiv pentru copii

Craiova se află pe harta oraşelor în care este disponibilă cea mai performantă ecografie cardiacă din lume, bazată pe inteligenţa artificială. Avem posibilitatea de a descoperi la timp boli care înainte nu se puteau diagnostica în stadii incipiente. Avem posibilitatea de a trata mult mai eficient afecţiunile de care suferim. Trebuie doar să conştientizăm că prevenţia, mersul regulat la medic şi educaţia pacientului pot contribui la schimbarea unei statistici care plasează România în fruntea clasamentului privind decesele provocate de afecţiuni cardiace.

Sondă specială pentru copiii mici

Sănătatea inimii noastre ar trebui să se numere printre priorităţile fiecăruia. Bolile cardiovasculare sunt principala cauză de mortalitate la nivel mondial.

Ecografia 4D relevă detalii care permit diagnosticarea unor afecţiuni într-o stare de aparentă sănătate.

La Centrul Medical Speranţa, există posibilitatea de a beneficia de avantajele oferite de ecocardiografia 4D, cea mai performantă din lume în acest moment. Metoda se bazează pe tehnologii ce folosesc inteligența artificială. Centrul Medical Speranţa dispune și de sondă cardiacă pentru copii mici. Astfel, oferă cele mai precise diagnostice, la fel ca în cele mai moderne centre medicale din Europa. Ecocardiografia 4D este nu doar de o acurateţe extraordinară, dar şi inofensivă. Investigaţia nu are efecte negative asupra pacientului

De ce să ne facem o ecografie cardiacă?

„Consultația la cardiologie cu ecografie 4D este indicată pacienților ce au deja diverse manifestări de boală cardiovasculară, dar și pacienților care, aparent, nu au vreo afecţiune. În al doilea caz, ea are scopul de a face o evaluare exactă a inimii, pentru a preveni diversele boli cardiovasculare. De exemplu, apelând la această metodă de investigaţie se poate detecta o afecţiune care poate coexista cu o stare de sănătate bună: disfuncția miocardică subclinică sau deformarea cardiacă modificată – global și segmentar“, explică dr. Radu Popa, cardiolog în cadrul Centrului Speranţa.

Explorarea 4D disponibilă în cadrul clinicii Speranţa are şi capacitatea de a detecta detalii care ajută la ajustarea tratamentului în funcţie de gravitate în cazul bolii ischemice. Ecografia permite identificarea cu precizie a zonelor afectate din inimă, eventual apariția unora noi.

Centrul Medical Speranţa se află în Craiova, pe str. Înfrățirii, nr. 16.
Puteţi face o programare la numărul de telefon 0771.493.887.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS