21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriZilele Comunei Pieleşti, sărbătorite de Rusalii

Zilele Comunei Pieleşti, sărbătorite de Rusalii

Locuitorii din Pieleşti au un dublu motiv de sărbătoare în zilele de 3 şi 4 iunie. Odată cu Rusaliile, sunt marcate şi Zilele Comunei, eveniment ajuns la ediţia a XVII-a în 2023.

Comunitatea va avea ocazia să se bucure împreună de activităţile pregătite de autorităţi. În ziua de sâmbătă, vor avea loc spectacole folclorice prezentate de ansambluri din întreg judeţul Dolj, iar duminică evenimentul va culmina cu un mega-spectacol de muzică susţinut de interpreţi cunoscuţi.

“Pentru ziua de sâmbătă, 3 iunie, am pregătit un spectacol susţinut de nu mai puţin de 12 grupuri de folclor din judeţ. Va fi, cu siguranţă, o zi plină de veselie şi culoare. În ceea ce priveşte ziua de duminică, programul include nume cunoscute ale muzicii populare. Vor urca pe scenă Cristian Bănăţeanu, Violeta Constantin, Livia Streaţă, Niculina Stoican. Vom avea şi interpreţi din localitate sau din vecinătate, precum Viorel Rădoi, Valentina Simion, Marian Giura, din Robăneşti şi alţii”, a transmis primarul comunei, Ion Irinel Irimescu.

Zilele Comunei vor avea loc pe stadionul din comună. “Vom avea zonă de mâncare, cu mici şi bere, cum îi place oricărui român, zonă de joacă pentru copii. Cu siguranţă va fi de prilej de bucurie şi pentru cei mari şi pentru cei mici”, a transmis primarul.

Acesta spune că tot în această perioadă va fi inaugurat şi locul de joacă al Şcolii Generale nr. 1 din Pieleşti. “O altă veste bună pentru copiii din Pieleşti este şi acest loc de joacă din incinta şcolii care, iată, va fi gata chiar de Ziua Copilului şi Ziua Comunei, pentru a se putea bucura din plin de el”, a anunţat Irimescu.

Citeşte şi Ce spun turiştii despre Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS