9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPavajul, cea mai bună soluție pentru amenajări exterioare durabile și de bun gust

Pavajul, cea mai bună soluție pentru amenajări exterioare durabile și de bun gust

Utile și, în același timp, estetice, pavelele sunt o soluție pentru care se optează din ce în ce mai mult pentru proiectele de amenajări exterioare, mai ales că și costurile sunt extrem de avantajoase.

Iar interesul crescut pentru pavaje are ecou și pe piața de profil. Cererea i-a determinat pe antreprenorii din spatele companiei craiovene RAY Prefabricate să își extindă activitatea și să se orienteze și către acest segment, adăugând, astfel, încă o categorie de produse în portofoliu, alături de gardurile prefabricate. Avantajul este că noul produs vine și cu prețuri foarte competitive. Ray Prefabricate oferă spre vânzare pavaj liniar din beton, gri, la un preț competitiv, de doar 45 lei/metru pătrat, cu TVA inclus.

„Pavajele constituie, într-o gradină, expresia îmbinării armonioase între utilitate și estetic. Sunt folosite pentru alei, platforme, borduri sau pante. Ele pot varia atât în funcție de cerințele cromatice, cât și de funcțiunea zonei în care sunt aplicate. De exemplu, pentru o alee intens circulată, pavajul trebuie să fie mat și rezistent la uzură sau din elemente modulare inierbate. Pentru piscine și terase, sunt utilizate fie deck-uri din esențe lemnoase tari, fie pavaje cu o bună aderență”, explică reprezentanții Ray Prefabricate.

Avantajele pavelelor

Îmbinând aspectul elegant cu o mulțime de avantaje practice, pavajele pot fi ușor montate și înlocuite.
Pavajul nu pune probleme în cazul necesității de intervenții pentru eventuale lucrări la conductele subterane, precum se întâmplă, de exemplu, în cazul aleilor turnate, care trebuie sparte în cazul unor astfel de urgențe. Sunt rezistente și se încadrează perfect în orice decor sau ambianță. Pot fi dispuse în diverse modele, iar versatilitatea lor este unul dintre principalele motive pentru care au ajuns în topul preferințelor.

RAY Prefabricate face parte din grupul de firme Ray, având la origine firma SC RAY Consulting SRL, un nume sonor în domeniul proiectării de construcţii civile, industriale şi agricole.

Firma are deja 20 de ani de activitate, iar echipa din spatele său este compusă din arhitecţi şi ingineri, iar cunoştinţele şi vasta experienţă în domeniu ale specialiştilor Ray sunt principala garanţie a calităţii produselor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS