24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGala Topul Firmelor din judeţul Dolj, un eveniment dedicat excelenţei în afaceri

Gala Topul Firmelor din judeţul Dolj, un eveniment dedicat excelenţei în afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj a organizat joi, 31 martie 2022, la Restaurantul Hotel Craiovița & Events, cea de-a XXVIII – a ediţie a Galei Topul Firmelor.

Ediţia din acest an a Galei Topul Firmelor a fost dedicată “eroilor excelenţei în afaceri” ai perioadei dificile pe care a traversat-o mediul economic, “cei care, cu dăruire şi profesionalism, au reuşit să găsească soluţii imposibile în cele mai grele momente”.

“Forţa economică a judeţului nostru se datorează în primul rând eforturilor, abnegaţiei, spiritului inovator şi  poate – adesea – sacrificiilor pe care membrii comunităţii de afacerile fac!”, a fost mesajul transmis cu acest prilej de echipa de conducere a Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, organizatorul evenimentului.

Distincţii pentru cele mai performante companii

Topul firmelor din acest an este o recunoaştere publică a celor mai performante companii din judeţul Dolj. Clasamentul a fost realizat pe baza unei metodologii unice la nivel naţional, ţinând cont de situaţia financiară din anul 2020.

Pe locurile 1-10 din top s-au clasat 2.605 de firme din judeţul nostru, dintre care 1.377 de firme ocupă locurile 1-3.  Cu acest prilej, au fost acordate premii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 3 ani, distincţii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 5 ani şi trofee de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri de peste 10 ani.

Printre indicatorii folosiţi la determinareaTopului Firmelor se numără: cifra de afaceri netă, profitul şi rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat, fiind structurat pe șapte domenii de activitate:

–          Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech;

–          Industrie;

–          Agricultură, Silvicultură şi Pescuit;

–          Construcţii;

–          Servicii;

–          Comerţ;

–          Turism.

Partener principal al evenimentului a fost AL SHEFA FARM SRL, iar parterneri gold, MENTOR S.R.L. ȘI VLADOOR SMART S.R.L. Partenerii silver au fost PROFESSIONAL CONSULTING S.R.L.; CEZ VÂNZARE S.A.; PRIMASERV S.R.L.; ELPRECO S.A.; STIL MEDIA S.R.L.; SĂULEANU ȘI ASOCIAȚII SOCIETATE PROFESIONALĂ DE AVOCAȚI CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ; NEW AGE ADVERTISING AGENCY S.R.L.; PRINTEX S.R.L.; RESTAURANT BACOLUX S.R.L.; LEGABRIS PREST S.R.L.; INEJ COM S.R.L.; EVOBRAND S.R.L.; OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA; RECON S.A.

Partenerii Media ai evenimentului au fost GAZETA DE SUD, TVR Craiova, KISS FM, CUVÂNTUL LIBERTĂŢII, CRAIOVA FORUM  ȘI PAGINI NAŢIONALE.

Festivitatea de decernare a premiilor a fost urmată de un dineu oficial, cu spectacol muzical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS