13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriUn sfârșit de an reușit pentru Academia de Fotbal E-TWOW

Un sfârșit de an reușit pentru Academia de Fotbal E-TWOW

În această toamnă, compania E-TWOW, producător global de vehicule electrice, a anunțat deschiderea Academiei de Fotbal E-TWOW. Academia de fotbal reprezintă un proiect de suflet pentru brandul românesc, condus de Andreea și Ovidiu Pașoi-Sîrbu, care au sprijinit mereu tineri sportivi talentați.

Deși academia are doar câteva luni de activitate, a atras cu ușurință peste 60 de copii. Acest prim sezon de succes a fost sărbătorit în cadrul unei petreceri de Crăciun, unde micii fotbaliști au avut parte de o mulțime de cadouri si surprize.

Bazele Academiei de Fotbal E-TWOW

Școala de fotbal aflată sub egida brandului E-TWOW și-a propus de la început să le ofere copiilor cele mai ridicate standarde de antrenament. În vederea realizării acestui scop, academia le-a pus la dispoziție copiilor o bază sportivă ultramodernă aliniată la standarde europene. Mai mult de atât, academia a constituit o echipă cu o experiență de amploare în domeniul fotbalistic, alcătuită din directorul tehnic Filip Popescu (licență UEFA B) și antrenorii Pițiche Cristian, Popa Mircea, Adrian Popescu si Valentin David (licenţa UEFA A, antrenorul portarilor).

Juniorii academiei au fost vizitați de Moș Crăciun

Planuri de dezvoltare

În doar câteva luni de activitate, academia a reușit să înscrie un număr impresionant de copii și să își stabilească un flux de lucru eficient, chiar și pe timp de pandemie. Antrenamentele se desfășoară în condiții de siguranță în spații moderne. Pe timp de iarnă, antrenamentele se desfășoară în baloanele de la baza Flux Arena și Stadionul Extensiv. Principalul plan al academiei este ca până în vara următoare să întregească grupele de la 2010 până la 2016, dar și să se impună ca una dintre cele mai bune școli din județ sau chiar din țară.

Micuții fotbaliști vor participa regulat la turnee. Următorul turneu planificat este turneul Brașov Indoor Cup, unde vor participa grupele 2010, 2011 și 2012. Academia dorește să le ofere copiilor continuitate în pregătire, urmând ca în viitorul apropriat să asigure competiții la toate categoriile de vârstă. Pe termen lung, academia urmărește și înscrierea la competițiile organizate de FRF.

Juniorii academiei au fost vizitați de Moș Crăciun

Pe 22 Decembrie, juniorii academiei au participat la prima petrecere în familia E-TWOW. La petrecere a poposit și Moș Crăciun, care a venit încărcat cu cadouri pentru micii fotbaliști. Fiecare copil a primit un rucsac, un echipament complet de antrenament, și multe alte cadouri. În cadrul petrecerii, copiii au avut și ocazia să testeze trotinetele electrice produse de E-TWOW. Petrecerea s-a desfăsurat în condiții de siguranță, iar voia bună a fost nelipsită.

Înscrierile la Academia de Fotbal E-TWOW la grupele de copii începând cu grupa 2010 până la 2016 se fac la numărul de telefon 0768909999.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS