16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMezeluri din Bănie, tradiție subliniată prin noutate

Mezeluri din Bănie, tradiție subliniată prin noutate

Brandul “Mezeluri din Bănie – Pe gustate” este prezent de peste 7 ani de zile pe piața preparatelor din carne din România, produsele fiind preparate în unitatea de producție din inima Olteniei, lângă orașul Craiova.

Prin aprovizionarea zilnică cu carne proaspătă de porc, pui și vită, din ferme românești, sunt puse la dispoziția clienților atât carne proaspătă, cât și preparate din carne cu o varietate mare, plecând de la cârnați și salamuri, până la afumături precum șunci, slănini și alte specialități: mușchi file, kaizer, coastă afumată și alte bunătăți.

Rețetele de preparate din carne sunt păstrate și respectate ca la carte, asigurând constanța în calitate și garantând, astfel, produse preparate după rețete tradiționale. Produsele sunt afumate la fum natural din lemn de fag, preparatele având un gust savuros.

Rebranding și 10 angajamente-cheie

”Mezeluri din Bănie – Pe Gustate” a finalizat un proiect amplu de rebranding și reînnoire a identității vizuale, având ca obiectiv schimbarea packaging-ului, prin noile etichete de produs dar și repozitionarea brandului de preparate din carne. Pe lângă noua identitate, un pas important este reprezentat de asumarea celor 10 angajamente pe care brandul și le asumă prin strategia de corporate brand. Noile etichete evidențiază cele 10 angajamente, acestea fiind împărțite pe 10 categorii de produse, de la cârnați, salamuri, specialități, până la produse de sezon și afumături.

Cele 10 angajamente asumate prin strategia de brand sunt:

PASIUNE pentru ceea ce facem!
DRAGOSTE presărată în produsele oferite!
ENTUZIASMUL în munca de zi cu zi!
ÎNCREDERE în colegi și în parteneri!
DEVOTAMENT față de colectiv!
RESPONSABILITATE în comunitatea din care facem parte!
GRIJA noastră pentru consumatori!
ATENȚIE la cel mai mic detaliu!
ONESTITATE și sinceritate permanentă!
SERIOZITATE prin calitate, înainte de toate!

Obiective ambițioase

Obiectivul declarat este concis. Progresul relațiilor comerciale, respectând cele 10 angajamente din strategia de brand, pentru dezvoltarea unor parteneriate noi prin extinderea colaborărilor cu magazinele din comerțul traditional, modern și HoReCa, dar și creșterea la nivelul următor al colaborărilor actuale.
Compania își dorește să ajungă pe mesele tuturor românilor, plecând de la județele din Oltenia. Brandul Mezeluri din Bănie le propune tuturor oltenilor să devină ambasadorii produselor fabricate în regiunea lor, în țara lor. „Ne dorim să devenim alegerea oricărui oltean ca și produse și brand de mezeluri, iar aceștia să devină ambasadorii produselor Mezeluri din Bănie, în familia lor, în cercul lor, în țara lor și în comunitățile de români din alte țări”, transmite echipa.

“Mezeluri din Banie – Pe Gustate” a luat naștere în inima Olteniei cu dorința și misiunea de a aduce pe mesele tuturor românilor mezeluri inedite, preparate după rețete de tradiție în mod responsabil și adaptate cerințelor clienților.
„Viziunea noastră este să oferim produse de calitate și de a deveni primul brand în recomandările și preferințele oltenilor și a românilor atunci când doresc să consume mezeluri”, spun reprezentanții companiei.

De ce să consumi Mezeluri din Bănie – Pe gustate?

Carne Românească – Ne aprovizionăm din România!
Rețete de tradiție – La baza rețetelor noastre stau secretele tradițiilor românești!
Afumare Naturală  – Afumăm în mod natural, cu fum din lemn de Fag, de esență tare
!

Prin parteneriatul oficial cu echipa de fotbal Universitatea Craiova se dezvăluie și cel mai reprezentativ ambasador al brandului Mezeluri din Bănie – Pe gustate.

Prin susținerea și promovarea făcută de baieții echipei din Bănie, produsele fabricate langă Craiova vor ajunge pe mesele oltenilor și românilor din toată țara, dar și la comunitățile de români din străinătate.

Sabin Hera, Sales & Marketing Manager, Universitatea Craiova:
„Ne bucurăm că putem susține acest brand, născut local. Sperăm ca prin acest parteneriat de promovare să reușim să ajutăm brandul Mezeluri din Bănie să devină un lider regional. Credem în brandurile locale și companiile antreprenoriale și ne dorim ca acestea să rămână motorul economiilor regionale. Ne bucurăm să fim împreună în familia din Bănie și mergem împreună cu motoarele turate spre marea performanță”.

Mezeluri din Bănie îl are alături, ca Brand Ambassador, și pe Ciprian Ogarcă, Masterchef România 2014, întărind astfel tradițiile și brandurile locale, oltenești.

Ciprian Ogarcă, Masterchef România 2014:
„Sunt mândru să fiu alături de Mezeluri din Bănie, un brand 100% oltenesc și vă invit pe toți să susținem producătorii locali și produsele oltenești!”

Distribuție și livrări la domiciliu

Compania oferă și posibilitatea livrării la domiciliu a produselor.
„Suntem energici, dinamici și mereu orientați spre satisfacția clienților. Avem propriul parc auto de distribuție reușind astfel să acoperim toată regiunea de Sud a României, iar în Craiova livrăm zilnic pentru clienții ce dețin proprile magazine, restaurante, patiserii etc. În acest moment avem chiar și posibilitatea de a vinde direct din fabrică produsele proprii dar și livrarea la domiciliu a cumpărăturilor printr-o gamă vastă de produse: alimente de bază, apă și băuturi, mezeluri, lactate, detergenți și tot ce se poate regăsi într-un supermarket.

Venim astfel în întâmpinarea celor care doresc să câștige mai mult timp pentru ei, dar și a celor pentru care mersul la cumpărături presupune un efort fizic. Comanda minimă este de doar 50 RON, livrarea este gratuită iar prețurile produselor sunt cele practicate în magazin”, spun reprezentanții Mezeluri din Bănie.

În prezent, în Craiova, “Mezelurile din Bănie – Pe Gustate” se găsesc în magazinul propriu din Complex Oltenia SUCPI, în standul din Frigorifer La Papanu (zona Romanești), în magazinele METRO Romania, magazinul LaDoiPasi din Craioviţa, în ambele hypermarketuri Auchan, la vitrinele vrac, dar şi în anumite supermarketuri și magazine de cartier.

„Dorința noastră este să fim prezenți în cât mai multe locații și cât mai aproape de craioveni, ca ei să găsească rapid și în apropierea casei produsele noastre”.

Oricine dorește să ia legătura cu Mezeluri din Bănie o poate face prin următoarele date de contact:

Tel. 0725 805 444 (Sediul fabricii)
Tel.  0770 102 898 (Livrări la domiciliu)
Magazin online: www.pegustate.ro/magazin
Email: [email protected]
www.mezeluridinbanie.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS