1.1 C
Craiova
vineri, 8 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Advertoriale TOPUL FIRMELOR 2019, o ediție dedicată eroilor economici

TOPUL FIRMELOR 2019, o ediție dedicată eroilor economici

Camera de Comerț și Industrie Dolj mulțumește tuturor participanților la ediția a XXVII-a a Galei Topul Firmelor, ediția on-line, organizată în data de 26 noiembrie 2020.

Pe lângă clasamentul obținut prin aplicarea metodologiei stabilite la nivel național, dorim să vă transmitem încă o dată că acest eveniment este despre eroii judetului Dolj, cei care cu dăruireși profesionalism reușesc de multe ori imposibilul, iar pentru acest lucru merită toată aprecierea noastră!

Continuitatea activităților economice a fost și rămâne vitală pentru depășirea acestei perioade dificile. Economia nu s-a oprit, iar oamenii de afaceri caută soluții de adaptare la noua realitate și încearcă, de asemenea, să-și creeze noi oportunități de afaceri.

        Mai ales în acest context dificil din 2020, Camera de Comerț și Industrie Dolj este un susținător puternic al intereselor comunității de afaceri.

Doar pentru că este un an dificil, nu trebuie uitate performanțele înregistrate de companiile doljene în 2019.

Pe această cale dorim sămulțumim partenerului principal AL SHEFA FARM SRL – pentru susținerea acordată al patrulea an consecutiv.

De asemenea, ne-am bucurat de susținereași prezențapartenerilor silver:

PRIMASERV S.R.L.;

ELPRECO S.A.;

PROFESSIONAL CONSULTING S.R.L.;

STIL MEDIA S.R.L.;

ENGIE Romania S.A.

MERCUR S.A.

SĂULEANU ȘI ASOCIAȚII SOCIETATE PROFESIONALĂ DE AVOCAȚI

MENTOR S.R.L.;

VLADOR SMART S.R.L.

RECON S.A.

SOCIETATEA PENTRU LUCRĂRI DE DRUMURI ȘI PODURI DOLJ S.A.;

EVOBRAND S.R.L.

NEW AGE ADVERTISING AGENCY S.R.L.;

LEGABRIS PREST S.R.L.;

INEJ COM S.R.L.;

Partenerii Media ai evenimentului sunt: GAZETA DE SUD, TVR CRAIOVA, KISS FM, CUVÂNTUL LIBERTĂŢII, CRAIOVA FORUM, AMIRAL MEDIA ADVERTISING ȘI PAGINI NAŢIONALE.

Laureaţii topului au fost stabiliţi conform unei metodologii severe şi complexe, aprobată şi aplicată unitar, la nivelul întregului sistem cameral. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza situaţiilor financiare depuse de companii la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Din cele 18.807 firme din judetul Dolj, care au depus bilanțul contabil pentru anul 2019, în clasamentul din acest an figureaza 2.638 companii laureate.

Lucrarea Topul Firmelor aduce in centrul comunității de afaceri locale, și nu numai, rezultatele și activitatea firmelor reprezentative din județ care, prin performanțele lor, reușesc, ca de la un an la altul, să aducă competitivitate, inovare și valoare adaugată economiei locale și nationale.

Vă dorim sanatate, putere de muncă, afaceri profitabile și încredere în viitor!

Cu deosebită considerație,

Președinte

Gabriel VLĂDUȚ

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Marius Șumudică are o ofertă mare! Gaziantep a trecut...

​Tehnicianul Marius Şumudică a declarat că este foarte posibil...

ȘTIRI GdS

Tesla a depășit Facebook în materie de capitalizare de...

Acţiunile companiei Tesla conduse de miliardarul Elon Musk au crescut la finalul sesiunii de joi cu aproape 8%, la 816 dolari, astfel încât capitalizarea sa de...

Modificări fiscale la TVA, importuri și venituri din chirii...

Plafonul de TVA la încasare a crescut. Au apărut noi modificări privind plata TVA în vamă. Iar prevederea privind TVA redusă la livrarea de locuințe de până la 140.000 de euro se amână până anul viitor.

Phoenix Medicover: Ambulatorii de specialitate și spitalizare zi, pentru...

Centrul Medical Phoenix Medicover rămâne alături de tine și te ajută să te recuperezi în cel mai scurt timp, prin ambulatorii de specialitate și...

Comunicat de presă – Anunţ privind începerea proiectului „Granturi...

VIOTRANS DIACONSTRUCT SRL anunta lansarea proiectul cu titlul "Cad" proiect nr RUE 786 înscris în cadrul Măsurii "Granturi pentru capital de lucru", instituită prin...

Comunicat de presă – Anunt de începere proiect

“Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie...

Electrica a încheiat procesul de fuziune a celor trei...

Electrica a finalizat cu succes prima etapă a fuziunii prin absorbţie a celor trei companii de distribuţie a energiei electrice din cadrul Grupului, care,...