17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAstăzi începe o nouă ediţie a târgului de comerţ Contex

Astăzi începe o nouă ediţie a târgului de comerţ Contex

Deja tradiţionalul târg Contex, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj, aşteaptă craiovenii cu colecţii la preţuri de producător începând de astăzi până pe 9 februarie, în incinta Mercur Center, la etajul IV. Fie că vreţi să profitaţi de reducerile la articolele destinate sezonului rece, fie că vă pregătiţi deja pentru primăvară, la Contex veţi găsi suficiente opţiuni pentru reînnoirea garderobei.

Ediţia 5-9 februarie 2020 se remarcă prin reduceri considerabile la colecţiile de iarnă, dar şi prin articole din noile colecţii de primăvară, la preţuri avantajoase. Cu doar câteva zile înainte de Valentine`s Day, Contex vă oferă prilejul perfect pentru a căuta cadourile ideale pentru persoana dragă. Vizitatorii târgului pot alege dintre sutele de articole ale celor 20 de producători prezenţi la eveniment.

„De peste 15 ani, producătorii prezenţi ne-au obişnuit cu cele mai noi colecţii de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru damă, bărbaţi şi copii, cu articole de marochinărie, piele şi blană de cea mai bună calitate. Târgul Contex continuă Campionatul Preţurilor Mici, motiv pentru care vă invităm să alegeţi cele mai potrivite cadouri pentru persoanele dragi din viaţa dumneavoastră!“, transmit reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj.

Târgul Contex este deschis zilnic, între 5 şi 9 februarie, între orele 10.00 – 22.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS