9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCraioviţa Paradise: Bulevard de 1,3 kilometri între Râului şi Severinului

Craioviţa Paradise: Bulevard de 1,3 kilometri între Râului şi Severinului

Prin lucrările din cadrul megaproiectului Craioviţa Paradise, care va schimba aspectul oraşului printr-o transformare totală a 50 ha de teren, craiovenii se vor bucura, în curând, de un mult aşteptat drum care va uni Calea Severinului de Bulevardul Râului.


Adrian Mititelu, dezvoltatorul proiectului imobiliar, anunţă că bulevardul va fi construit de firma NEPI, care va aduce în Craiova Promenada Mall. “Bulevardul va fi impresionant. Va avea trei benzi pe sens, un scuar mare, şi va debloca traficul în partea de sud-vest a oraşului. Este un drum aşteptat de mult timp de craioveni. El fusese anunţat încă din 2013 de către municipalitate.


Lucrările la acest drum vor începe în luna martie a anului viitor şi vor fi finalizate în noiembrie 2021, concomitent cu celelalte investiţii, conform anunţului făcut de beneficiari. Celelalte investiții, respectiv PROMENADA CRAIOVA MALL, hipermarketurile CARREFOUR și DEDEMAN ce urmează a fi construite în zonă, sunt investiții independente de Craiovița Paradise, însă se vor situa în același perimetru, de 50 ha, al terenului cunoscut ca Balta Craiovița.

În zona ce va face obiectul megaproiectului Craioviţa Paradise se vor construi mall, hypermarket şi proiectul rezidenţial cu acest nume. Zona rezidenţială Craiovița Paradise cuprinde o suprafață de 30 ha, cu 1500 apartamente în imobile ce vor avea regim de înălțime cuprins între P+5 și P+12 etaje, zonă de office, complex sportiv (stadion), spațiu de agrement și un parc de 10 ha.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS