Acasă Bani & Afaceri Economia Sudului, la Radio Sud: Cum găseşti locul de muncă potrivit

Economia Sudului, la Radio Sud: Cum găseşti locul de muncă potrivit

-

În această seară, începând cu ora 21:00, puteţi asculta, la Radio Sud, pe frecvenţa 97,4 FM, o nouă ediţie a emisiunii Economia Sudului, realizată de Ramona Olaru. Tema care va fi abordată în această seară, pe calea undelor, este legată de piaţa forţei de muncă.


Invitatul din această seară al realizatoarei este George Decebal Păunescu, manager regional al firmei de recrutare Manpower. El revine în studioul Radio Sud, la Economia Sudului.

Puteţi afla date importante despre: ce tipuri de angajaţi caută angajatorii din Craiova şi din Dolj pe piaţa muncii, în ce domenii de activitate este cea mai mare criză de personal, cum trebuie să se prezinte un angajat la interviu pentru a obţine un loc de muncă potrivit.

De asemenea, puteţi afla ce pachete salariale oferă angajatorii pentru a atrage potenţialii angajaţi care să lucreze în firmele lor. Şi ce pretenţii au persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Vă aşteptăm să ne ascultaţi pe frecvenţa Radio Sud (97,4 FM), marţi seara, începând cu ora 21:00!

ȘTIRI VIDEO GdS

Un deținut a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă

Un bărbat de 25 de ani, a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă, părăsind un punct de lucru situat în municipiul Constanţa, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

A cerut să nu mai plătească apa, deoarece a văzut un cuplu făcând sex la baraj

Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, a cerut în audiență, la primar, să nu plătească factura la apă și canalizare pentru că el nu folosește apa, după ce a văzut un cuplu făcând sex la barajul de unde provine.