20.8 C
Craiova
marți, 22 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Preşedintele CCI Dolj vorbeşte despre mediul de afaceri, la Radio Sud

Preşedintele CCI Dolj vorbeşte despre mediul de afaceri, la Radio Sud

În această seară, începând cu ora 21:00, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj, Gabriel Vlăduţ, se va afla în studioul Radio Sud (pe frecvenţa 97,4 FM) la emisiunea Economia Sudului, moderată de Ramona Olaru.


Principalele teme de dezbatere sunt legate de problemele cu care se confruntă mediul de afaceri în anul 2019. Nu doar lipsa infrastructurii adecvate de transport este motiv de îngrijorare pentru mediul local de afaceri.

Anul trecut, oamenii de afaceri şi firmele lor aveau o serie de probleme. Dintre acestea amintim: imposibilitatea găsirii personalului calificat pe piaţa muncii, fiscalitatea ridicată şi modificările repetate ale legislaţiei fiscale, concurenţa şi lipsa clienţilor, accesul dificil la finanţare etc. Vom afla cu ce probleme se mai confruntă mediul de afaceri şi în 2019.

Preşedintele Camerei de Comerţ anticipează în ce domenii se dezvoltă Craiova

Gabriel Vlăduţ ne va vorbi şi despre domeniile de activitate în care Craiova şi Doljul ar avea potenţial de dezvoltare. Invitatul Ramonei Olaru va enumera câteva domenii de activitate cu potenţial investiţional în Craiova şi Dolj. Respectivele domenii sunt prezentate ambasadorilor şi ataşaţilor comerciali de pe lângă ambasade care vin la CCI Dolj. Reprezentanţi ai ambasadelor ajung la Craiova tocmai pentru a fi informaţi cu privire la potenţialul de investiţii pe care îl are zona.


Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj va mai discuta şi despre Gala Topul Firmelor. Topul se va organiza în Craiova la sfârşitul lunii noiembrie. Topul Firmelor încununează scuccesul în afaceri al celor mai bune firme din judeţ. Anul acesta, gala va avea o componentă inedită, care nu a existat anii anteriori.


Vă aşteptăm la Radio Sud, pe frecvenţa 97,4 FM, pentru a afla cele mai noi informaţii despre mediul local de afaceri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Când s-ar putea produce Remdesivir în România

Remdesivir, singurul medicament dovedit eficient, prin studii...

ȘTIRI GdS

Termenul de plată pentru mai multe facilități, redus

Termenul de plată pentru mai multe facilități acordate de Guvern s-a redus cu 10 zile, potrivit Violetei Alexandru, ministrul Muncii. A fost...

Piața muncii din Dolj își revine. A scăzut numărul...

La jumătatea lunii septembrie, contractele individuale de muncă suspendate în Dolj erau la un nivel mai scăzut decât înainte de pandemie. Ceea ce înseamnă că unii doljeni au fost rechemati la muncă, de firmele angajatoare.

Craiova – Green City

Bănia se numără printre puținele orașe din țară care vor avea un Plan de Acțiune „Orașe Verzi“, document care urmează să fie...

Cosmin Vasile și echipa PSD+ALDE își asumă un plan...

Cel mai amplu program de modernizare a rețelei de drumuri de după Revoluție reprezintă principalul angajament al candidatului alianței PSD+ALDE la funcția...

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC...

SC ICLAM ECOLOGIC SRL, cu sediul în Oraș Scornicești, România, Str. GIURGIULUI nr. 37, Sat Margineni Slobozia,...

Apicultorii încep să primească ajutorul de minimis

Apicultorii vor primi, începând de mâine, ajutorul de minimis de 25 de lei pe familia de albine, conturile Direcţiilor agricole fiind alimentate...