16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPreşedintele CCI Dolj vorbeşte despre mediul de afaceri, la Radio Sud

Preşedintele CCI Dolj vorbeşte despre mediul de afaceri, la Radio Sud

În această seară, începând cu ora 21:00, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj, Gabriel Vlăduţ, se va afla în studioul Radio Sud (pe frecvenţa 97,4 FM) la emisiunea Economia Sudului, moderată de Ramona Olaru.


Principalele teme de dezbatere sunt legate de problemele cu care se confruntă mediul de afaceri în anul 2019. Nu doar lipsa infrastructurii adecvate de transport este motiv de îngrijorare pentru mediul local de afaceri.

Anul trecut, oamenii de afaceri şi firmele lor aveau o serie de probleme. Dintre acestea amintim: imposibilitatea găsirii personalului calificat pe piaţa muncii, fiscalitatea ridicată şi modificările repetate ale legislaţiei fiscale, concurenţa şi lipsa clienţilor, accesul dificil la finanţare etc. Vom afla cu ce probleme se mai confruntă mediul de afaceri şi în 2019.

Preşedintele Camerei de Comerţ anticipează în ce domenii se dezvoltă Craiova

Gabriel Vlăduţ ne va vorbi şi despre domeniile de activitate în care Craiova şi Doljul ar avea potenţial de dezvoltare. Invitatul Ramonei Olaru va enumera câteva domenii de activitate cu potenţial investiţional în Craiova şi Dolj. Respectivele domenii sunt prezentate ambasadorilor şi ataşaţilor comerciali de pe lângă ambasade care vin la CCI Dolj. Reprezentanţi ai ambasadelor ajung la Craiova tocmai pentru a fi informaţi cu privire la potenţialul de investiţii pe care îl are zona.


Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj va mai discuta şi despre Gala Topul Firmelor. Topul se va organiza în Craiova la sfârşitul lunii noiembrie. Topul Firmelor încununează scuccesul în afaceri al celor mai bune firme din judeţ. Anul acesta, gala va avea o componentă inedită, care nu a existat anii anteriori.


Vă aşteptăm la Radio Sud, pe frecvenţa 97,4 FM, pentru a afla cele mai noi informaţii despre mediul local de afaceri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS