15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAudi TT Roadster, gata de vânzare

Audi TT Roadster, gata de vânzare

Audi a anuntat ca are pregatit noul model TT Roadster, pentru pietele din intreaga lume. Masina este deosebita, mai agresiva decât modelul precedent, TT, iar creatorii ei o prezinta „dinamica si performanta“. Potrivit site-ului Stiriauto.ro, exteriorul are aceeasi rigoare germana, fapt care sugereaza o anumita linie clasica. In plus, masina este mai inalta, mai lata si mai lunga decât predecesoarea sa. Plafonul decapotabil este alt argument forte in favoarea modelului TT Roadster. El are o consistenta textila, dar contine si o serie de tesaturi metalice. Decizia de a folosi o astfel de varianta a dus la o masa totala a masinii mai mica. Plafonul se poate plia in 12 secunde, la viteze de maximum 50 de kilometri pe ora.


Caroseria este construita pe o structura de rezistenta ce se inscrie in noile standarde adoptate de Audi. Are in compozitie elemente din aluminiu in proportie de 58 de procente, iar restul sunt din otel.


Cel mai puternic propulsor prevazut pentru modelul TT Roadster este spectaculosul diesel V6 de 3,2 litri. Motorul produce 250 CP si este cuplat cu o transmisie integrala, in sase trepte. Al doilea propulsor este revolutionarul TFSI care dezvolta 200 CP si are la dispozitie aceeasi cutie de viteze in sase trepte cu doua ambreiaje (S tronic).


Cu ajutorul motorului V6 TT Roadster poate atinge 250 de kilometri pe ora, in timp ce la 100 de kilometri pe ora ajunge in aproape sase secunde. De fapt, performantele sunt similare cu cele ale modelului coupe. Pentru realizarea lor, TT-ul are un consum de doar 9,5 litri de motorina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS