6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRomânia, mamă bună pentru toate fiicele și fiii ei

România, mamă bună pentru toate fiicele și fiii ei

Fiecare aveți pe cineva drag plecat din țară. Peste 4 milioane de femei și bărbați în plină putere au fost alungați de nevoi, departe de casă. Au luat cu ei o parte din sufletul și inima României. Alegerile din 26 mai ne oferă o mare șansă, pe care PNL o pune deja în realitate și se obligă să o împlinească: să facem din România acasă pentru toți românii, oriunde s-ar afla. O mamă bună pentru toți copiii ei. Țara în care celor dragi, plecați departe, le-ar plăcea să se întoarcă.
România are o rană vie, o ruptură dureroasă provocată de disprețul arătat de PSD-ALDE față de românii plecați. De aceea, prioritatea PNL este vindecarea relației dintre țara mamă și fiicele și fiii ei. Marea bogăție a României sunt oamenii. Marea obligație a României este viitorul copiilor ei. Suntem frați și trebuie să fim împreună – spiritual, sufletește, în credință și la marile hotărâri care implică soarta tuturor.

Pentru o țară în care să-ți crești copiii: patru milioane de alocații majorate de PNL

Patru milioane de copii au primit, începând cu luna mai, alocația dublată de PNL. E o veste bună pentru mamele care muncesc din greu, sezonier, în agricultura altor țări, iar copiii le-au rămas acasă cu bunicii. Ne vom bate să indexăm alocația majorată cu rata inflației pentru că valul de scumpiri ridicat de guvernarea PSD-ALDE a ajuns la cote alarmante, pe care le resimțiți cu toții, cei de acasă. Nu e mult, dar e un început bun, semnul că se poate.
Grija față de copii și de tineri nu este vorbă goală în localitățile conduse de liberali. La Cluj-Napoca, administrația PNL a pus la punct transportul școlarilor din ciclul primar, cu autobuzul, de acasă la școală și retur. Copiii și tinerii au școli moderne, renovate, terenuri de sport, piste de biciclete. Oradea își renovează școlile și spitalele după ce și-a modernizat transportul și infrastructura rutieră. Suceava și Aradul au unele dintre cele mai modern dotate spitale din România. Timișoara are cea mai extinsă rețea pietonală, este prietenoasă cu familiile și mamele cu copii.
Marele obiectiv al PNL este să facă din România țara în care să îți placă să trăiești și să rămâi. România în care se poate trăi ca în Vest. România care își crește copiii acasă. Această Românie există deja, în multe orașe și comune conduse de liberali. Aduceți-o și la voi acasă și, astfel, îi veți readuce și pe cei dragi, aflați acum la mii de kilometri de voi! Totul începe cu un vot, la 26 mai!

DA la referendum! DA ca să vă puteți întoarce acasă!

PNL și europarlamentarii săi se bat ca drepturile fraților, surorilor și copiilor voștri aflați în Marea Britanie să fie păstrate și după Brexit. Puteți vorbi mai lesne și mai ieftin la telefon cu rudele din străinătate pentru că europarlamentarii PNL au obținut eliminarea unor taxe la telefonia mobilă. PNL va lupta pentru introducerea votului electronic pentru românii din diaspora. Românii de afară trebuie să aibă un cuvânt de spus față de viitorul țării, de viitorul lor. O pot face și la referendumul despre justiție, spune Rareș Bogdan, numărul unu pe lista candidaților PNL la europarlamentare: „Cu corupție la vârful statului, legi care fac amnistie și grațiere mascată sau pe față, ordonanțe date peste noapte fără consultarea mediului de afaceri, România nu se poate dezvolta, iar tinerii români și investitorii vor continua să plece din țară. DA la Referendum echivalează cu un mesaj fierbinte adresat românilor de pretutindeni: luptăm la baionetă pentru a crea condițiile să vă puteți întoarce acasă! Haideți la vot pe 26 mai!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS