3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajFabrica de cabine foto din Craiova oferă modele unice în România

Fabrica de cabine foto din Craiova oferă modele unice în România

 

Din ce în ce mai mulţi tineri şi antreprenori vor să dezvolte afaceri avantajoase cu investiţii minime. Practic, îşi doresc să demareze proiecte al căror cost poate fi amortizat cât mai repede şi care să ţină pasul cu cerinţele pieţei. Una dintre afacerile momentului este achiziţionarea unei cabine foto performante, care poate fi folosită la aproape orice tip de eveniment, fie că este vorba de nunţi, botezuri sau petreceri corporate. Având o experiență de patru ani în realizarea cabinelor foto pentru evenimente, Fabrica de cabine foto din Craiova construieşte în prezent cele mai fiabile modele din România.
Produsele au un design unic, iar dezvoltarea conceptului a venit odată cu creşterea cerinţelor pieţei pentru acest sector. „Aproape că nu mai există eveniment fără cabină foto. În urmă cu patru ani am realizat primul model de cabină, ajungând în prezent să avem la vânzare şapte modele de cabine foto. Compania noastră doreşte să fie cât mai aproape de clienţi şi astfel am deschis magazine de prezentare în Craiova, Bucureşti şi Cluj. Clienţii pot vizita magazinele şi să testeze gratuit cabinele foto. Componentele aparțin unor producători consacrați, care folosesc tehnologie de ultimă generație, la cele mai înalte standarde de calitate“, a spus Marius Dinu, administratorul Fabricii de cabine foto.
Cabinele foto fabricate la Craiova ajung la clienţi din toată ţara, dar şi din Europa. Totodată, Fabrica de cabine foto este un furnizor de încredere pentru aplicanţii START-UP NATION 2017 – 2018, având peste 150 de clienţi care au achiziţionat cabine foto prin acest program de finanţare.
„Modelele noastre sunt unice în România, atractive şi simplu de folosit. Selfie Mirror, spre exemplu, este produs premium, iar noi suntem singurii din ţară care îl producem. Cabina oglindă Selfie Mirror se încadrează perfect pentru orice tip de eveniment datorită aspectului elegant. Experiența utilizatorului este una deosebită prin utilizarea touch-screen-ului direct pe suprafața oglinzii, prin animațiile colorate, dar şi prin realizarea fotografiilor de o calitate superioară“, a adăugat Marius Dinu.
Produsele premium, calitatea serviciilor, seriozitatea, precum şi suportul oferit clienţilor sunt principalele atuuri ale specialiştilor de la Fabrica de cabine foto. Cei care achiziţionează cabine foto beneficiază de transport gratuit, de asistență profesională, dar şi de garanție 12 luni pentru toate componentele din interiorul cabinei.
Dacă şi tu vrei să începi o afacere de succes, cumpără acum propria cabină foto! Mergi la sediul din Craiova al Fabricii de cabine foto, str. Nicolae Titulescu, nr 25A, sună la telefon 0786.199.195 sau intră pe pagina www.fabricadecabinefoto.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS