19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajNu rataţi bonusurile oferite săptămâna aceasta de MABO Utilaje și Îngrășăminte Oltenia!

Nu rataţi bonusurile oferite săptămâna aceasta de MABO Utilaje și Îngrășăminte Oltenia!

Sute de fermieri din Oltenia și nu numai au luat parte la inaugurarea locației în care își desfășoară activitatea MABO Utilaje și Îngrășăminte Oltenia, doi parteneri ai agriculturii de performanță. Aceasta se află pe strada Calea Bucureşti, nr. 323 A, în incinta Aeroclubului României, vizavi de Metro Craiova. Evenimentul de deschidere s-a desfășurat pe parcursul a două zile, respectiv vineri, 8 decembrie, și sâmbătă, 9 decembrie, iar reprezentanții MABO Utilaje și Îngrășăminte Oltenia i-au așteptat pe fermieri nu numai cu soluţii complete şi corect dimensionate nevoilor acestora, ci și cu o serie de pachete promoționale unice în România. Este vorba de bonusuri începând de la televizoare LCD, ATV-uri și continuând cu autoturisme Dacia Logan și Mercedes. „Evenimentul de lansare s-a bucurat de un real succes întrucât sute de fermieri au ales să fie alături de noi şi apreciem faptul că mulţi dintre aceştia au venit încă de la primele ore ale dimineţii de luni pentru a putea semna contractele și pentru a-și achiziționa produsele atât de necesare, alături de bonusurile garantate. Surprizele continuă însă pe parcursul întregii săptămâni, astfel încât așteptăm până vineri, la ora 17.00, să vină și alți fermieri și să beneficieze de bonusurile garantate, pe care ei le-au și văzut la inaugurarea locației noastre. Este vorba de electronice, ATV-uri, autoturisme Dacia Logan și Mercedes clasa A și clasa X (oferite în parteneriat cu Popeci Auto). Ne-am bucura ca de ofertele noastre să beneficieze cât mai mulți fermieri. Indiferent că vorbim de clienţi care achită cash sau sunt beneficiari ai fondurilor europene, ei pot achiziţiona de la noi şi îi aşteptăm în continuare“, a spus Doru Popescu, director vânzări MABO Utilaje. Așadar, dacă încă nu ați trecut pargul noii locații MABO Utilaje și Îngrășăminte Oltenia și vreți să beneficiați de bonusurile oferite, mai aveți timp să o faceți până vineri, la ora 17.00.
În acelaşi timp, toţi cei interesaţi de cele mai eficiente soluţii în agricultură şi nu numai pot contacta firma MABO Utilaje pe site-ul www.maboutilaje.ro, pe pa­­­­­­­­­­­­­gina de facebook a companiei: MABO Utilaje, dar şi pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefonul 0747.552.255. Specialiştii de la Îngrăşăminte Oltenia pot fi contactați pe pagină de facebook, https://ro-ro.facebook.com/ingrasaminteoltenia/ sau la telefon 0741.222.577.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS