B&G Gaz Auto: „Instalaţiile noastre oferă şi estică, şi calitate“

Autori


În ultima vreme, oamenii au început să fie din ce în ce mai preocupaţi de reducerea consumului, atunci când vine vorba de maşina lor. Drept  urmare, apelarea la instalaţiile GPL, care determină recuperarea investiţiei într-o perioadă relativ scurtă, reprezintă cea mai bună alternativă pentru toţi posesorii de autoturisme şi, în special, pentru cei care folosesc automobilele în scopuri comerciale, cum ar fi serviciile de transport persoane şi taxi.

Raportul calitate-preţ este cel mai important aspect de care cei interesaţi de instalaţiile GPL ţin cont, iar printre companiile care reuşesc să satisfacă acest criteriu se numără B&G Gaz Auto Craiova. B&G Gaz Auto foloseşte instalaţiile de calitate italiană de tip OMVL,pe care clienţii craioveni, dar şi din alte zone ale ţării le apreciază datorită reducerii de consum pe care o generează. De exemplu, un autoturism care are un consum de benzină de 14 litri, după montarea instalaţiei GPL va ajunge la un consum de doar 8 litri.

Având în vedere calitatea produselor oferite de B&G Gaz Auto, la doar câteva luni după înfiinţare, clienţi din Milano şi Roma au apelat la serviciile firmei olteneşti deoarece costurile totale s-au dovedit mai avantajoase în România decât în Italia, iar calitatea la fel de bună. De asemenea, cei care se ocupă de astfel de servicii spun că investiția într-o instalație de gaz se recuperează rapid, datorită economiilor pe care instalațiile OMVL le aduc.

 B&G Gaz Auto oferă posibilitatea plăţii în rate

Pentru că B&G Gaz Auto îşi propune să ofere posibilitatea tuturor proprietarilor de maşini să apeleze la asemenea instalaţii, s-a hotărât să aprobe plata în rate a instalaţiei GPL. „Scopul nostru este să-i ajutăm pe oameni, oferindu-le cele mai bune instalaţii GPL care vizează atât partea calitativă, cât şi pe cea estetică. De-a lungul experienţei noastre am observat că un client mulţumit ne-a recomandat întotdeauna persoanelor apropiate şi astfel am ajuns să ne impunem pe piaţă. În plus, alt atu al nostru îl constituie preţurile extrem de avantajoase“, a declarat Daniel Modoalca, managerul B&G Gaz Auto.

Şi pentru că există multe persoane reticente care şi-au pierdut încrederea din cauza experienţei neplăcute privind instalaţiile cu gaz, B&G Gaz Auto oferă trei ani garanţie, iar în cazul în care apar probleme, instalaţiile GPL sunt înlocuite în cel mai scurt timp posibil.

Adresa: Şoseaua Popoveni, nr. 5

Telefon: 0764.181.377

E-mail: [email protected]


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 21 mai 2019

Actualitate

» Poliţiştii de frontieră au oprit un pescador turcesc cu gloanţe
» Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară
» Remus Opriş, unul dintre liderii PNȚCD, a murit
» A murit Niki Lauda, triplu campion de Formula 1

Publireportaj

» ALDE: Visul tău e important pentru noi!
» Comunicat de presă ,,Creşterea competitivităţii econimice a S.C. Ra Trade Construct S.R.L. prin achiziţionarea de utilaje performante”
» Comunicat de presă privind încheierea proiectului cu titlul “Dezvoltarea activităţii firmei JADEX TRADING SRL prin achiziţia de utilaje şi echipamente”

Local

» Prognoza meteo până pe 2 iunie

Dolj

» CJ Dolj a devenit, în sfârşit, proprietar pe stadionul Tineretului. Ce se va construi în locul legendarei arene? (Galerie Foto)
» Datorii la întreţinere cât jumătate din valoarea locuinţei
» Dosarul „Frăţia“ se întoarce la Parchet
» Întreruperi energie electrică de mâine

Gorj

» Gorj: Un tânăr a ajuns în arest pentru distrugere prin incendiere
» Primarul din Târgu Jiu consideră ilegală majorarea tarifului la apă şi canal

Vâlcea

» Vâlcea: Restricţii pe DN 65C şi DN 67B

Sport

» Victorie amară pentru puştii lui Stancu
» CSS Craiova s-a descurcat la Buzău
» Florin Spânu şi Ionică Peţa, cetăţeni de onoare ai oraşului Filiaşi (VIDEO)
» Dueluri frumoase la Cupa Fratoştiţa – ediţia a 4-a

Sanatate

» Alergia la polen – tratamente naturiste care dau rezultate
» Cum se interpretează markerii tumorali

Educatie

» Colegiul Naţional „Carol I“ din Craiova, la 193 de ani de existenţă (Video şi Galerie foto)

Magazin

» Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii în ziua Sf. Constantin şi Elena
» Natura a supravieţuit la Cernobâl
» Insecte uriase – Attacus Atlas
» Curiozități despre meduze
» Horoscop
» Bancul zilei

Top