Studioblitz realizează filmul cinematic al nunții tale

Autori


Folosind mișcări de cameră și tehnici de montaj avansate, echipa Studioblitz suprinde emoția mirilor în cel mai frumos mod și oferă clienților săi o experiență de neuitat.
„Pentru noi, clientul este actorul principal! Serviciile noastre de filmare cu drona, cu Steadicam, cu macara și diferitele tehnici de înregistrare pe care le utilizăm, fac ca echipa Studioblitz să livreze un material video de calitate, care va rămâne pe viață în arhiva clientului. Dedicăm o atenție sporită și pentru coloana sonoră, întrucât aceasta transmite o senzație emoționantă celor care urmăresc produsul finit“, spune Sorin Lăția, manager Studioblitz.
Totul a început de la conceptul și viziunea lui Sorin, care în anul 2007 și-a început activitatea de filmare și fotografiere la evenimente festive. Pasionat de această artă, a constatat că cele mai bune filmări se realizează cu ajutorul unei echipe de profesioniști, foarte bine închegată.
„Am creat echipa Studioblitz după trei ani de filmări la evenimente, în special la nunți. Împreună realizăm acum un produs care definește activitatea Studioblitz și care este foarte apreciat de clienții noștri: filmul cinematic de nuntă.
Pentru fiecare colaborare în parte, pe lângă filmul nunții care cuprinde cununia civilă și cea religioasă, petrecerea de la restaurant, Studioblitz oferă și alte câteva filme mai scurte pentru momentele importante ale evenimentului“.
Nu uităm de tradițiile din regiunea în care are loc evenimentul, deoarece considerăm că tradiția este ceea ce ne reprezintă pe noi ca popor. Punem accent deosebit pe emoția dintre părinți și fii și pe cât de important este acest lucru!
Oamenii își doresc, în general, să lase o portiță deschisă către trecut și să-și aducă aminte cu plăcere stările și emoțiile pe care le-au trăit la un moment dat. Istoria ne demonstrează că de-a lungul timpului s-au încercat diverse metode și instrumente pentru a imortaliza viața. În societatea modernă, suntem norocoși că fotografia și filmatul au devenit accesibile tuturor. În schimb, profesionalismul în acest domeniu este mai greu de atins. Credem cu ardoare că Studioblitz a atins deja acest nivel.
www.studioblitz.ro


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 26 mai 2019

Actualitate

» Dolj: Nereguli la o secţie de votare din Cârna
» Dolj: PNL anunţă că va face plângere împotriva viceprimarului PSD din comuna Carpen
» Primarul din Rast, amendat pentru tulburarea liniştii publice
» Gorj: Doi cetățeni, amendați pentru că au apelat nejustificat la 112 și au sesizat fapte nereale
» Dolj: USR anunţă că îi face plângere penală primarului din Botoşeşti-Paia
» Localnic din Băileşti: “Am votat ca să scăpăm de hoţie”
» Dolj: 127 de cereri pentru urna mobilă anulate la Gighera
» Ora 14: Prezenţă record la vot, aproape 27% media pe ţară
» Dolj: PNL acuză mai multe nereguli la secţiile de votare
» Gorj: Primarul din Plopșoru, reclamat la BEJ
» Dolj: PNL a depus plângere penală împotriva unui consilier local PSD din Segarcea
» Craiova: Cozi la câteva secţii de votare din cartierul Craioviţa Nouă
» Craiova: Multe voturi pe listele suplimentare la secţia de la Liceul “Bibescu””
» Președintele USR, Dan Barna: Am votat pentru competență și onestitate în Europa. Veniți la vot
» Klaus Iohannis: ”Haideți la vot!”
» Diaspora votează (GALERIE FOTO + informaţii)
» PNL acuză încălcări ale legislației în Olt
» Mobilizare masivă a românilor din Diaspora, la fel ca la prezidențialele din 2014: mii de oameni s-au așezat la cozi în toată lumea cu mult înaintea deschiderii urnelor
» Primele acuzaţii de nereguli în Dolj, la Botoşeşti-Paia: delegatul Alianţei USR PLUS denunţă cereri nejustificate pentru urna mobilă
» Prezenţa la vot: 7,34% în Dolj
» Coadă la votare în Radovan

Top